Alina Pink: Imi place! Imi place! Imi place!

balsam-de-par-4

Articolele au fost preluate de pe blogul Alina Pink si pot fi citit in original astfel: aici (despre balsamul de par), aici (despre gelul de dus), aici (despre tratamentul pentru unghii) si, nu in ultimul rand, aici (despre masca exfolianta de fata).

Nu stiu cum esti tu, dar eu de fiecare data cand imi cumpar un sampon nou de par, nu ma pot abtine sa nu-l incerc chiar in seara aceea.

Cu unghiile facute si cu speranta unei zile mai bune, asta dupa ce cu o zi in urma am reusit sa sparg ecranul telefonului si sa virusez laptopul, o iau de la inceput si ma apuc sa iti povestesc despre balsamul de par care mi-a salvat parul.

DSCN4468

Balsamo Argan – Capelli destrutturati e sfibrati este de la Bottega Verde cu 22 de lei ( reducere 50%) si trebuie sa iti spun sincer ca nu ii dadeam mari sperante. Adica cred ca a trecut aproape un an de cand am incetat sa caut acel produs de par care sa imi faca parul moale si usor de pieptanat, imi facusem un obicei si dupa baie nu ma pieptanam primele doua zile…de fiecare data ramaneam cu multe fire de par pe perie.

Dupa fiecare spalare eram nevoita sa folosesc alte produse de par pentru a ajunge la un par moale si usor de aranjat. Ca in reclamele acelea de la tv, in care cineva arunca toate produsele din dulap sa ii faca loc noului produs…ei bine asa sunt si eu, am renuntat la n produse cu ajutorul lui.

balsam-de-par

Un gramaj de 150ml, este mai mult decat suficient pentru o perioada lunga de timp ( cand il voi termina il vei vedea in articolul cu empties )

Desi nu scrie deloc in limba romana, scrie in italina si germana, pe site-ul lor veti gasi toate informatiile necesare despre acest minunat balsam. Stiam cat de benefic este untul de argan pentru par, dar pana la acest balsam nu am gasit niciunul care cu adevarat sa isi faca treaba.

balsam-de-par-1

Un alt lucru minunat, mi se pare faptul ca vine sigilat…e prima data cand cumpar un balsam de par si este sigilat.

balsam-de-par-3balsam-de-par-2

Cu o textura cremoasa, un miros divin si un ambalaj usor de folosit, acest balsam de par m-a cucerit. Mirosul persista si efectul asupra parului este pur si simplu wow – pana si pe sotul meu l-a cucerit.

Daca il voi recumpara? Cu siguranta, imi place si mai ales ma incanta faptul ca ma pot pieptana… nu am eu un par dificil, dar am un fir subtire care se rupe imediat, deci acest balsam este tot ceea ce am nevoie pentru intretinerea lui.

Masca exfolianta de fata – Review

Acum mult timp iti spuneam ca m-am indragostit de mastile de fata exfoliante, pur si simplu le ador. Imi place sa o indepartez ( poti spune ca sunt ciudata) de pe fata.

De-a lungul timpului am fugit de mastile de fata, nu le vedeam rostul si tocmai din cauza asta nu prea le foloseseam. Acum ca mi-a venit mintea la cap am inteles ca sunt benefice pentru tenul nostru si ca sunt create cu un scop.

Am incercat cateva masti de fata dar niciuna nu m-a impresionat, desi inca ma mai uit prin magazine dupa cea de la 7th Haven – aceea mi-a placut. Totusi azi vreau sa iti povestesc despre noua mea achizitie.  In articolul despre balsamul de par de la Bottega Verde, iti aratam intreaga comanda, in cutiuta era si aceasta minunata masca exfolianta.

Bottega-Verde

Imi place mirosul acesteia, este placut, usor fresh care persista si dupa indepartarea ei de pe fata.

Pret: 36 Ron – reducere 62%

Rezultate: Tenul ramane placut la atingere, curat, cu aspect de proaspat.

Cantitate : 100ml

Bottega-Verde-1

Folosesc aceasta masca de doua ori pe saptamana, pentru ca imi place cum arata tenul meu dupa utilizarea acesteia, pur si simplu este mat, fara zone pline de sebum, fara zone lucioase, exact ce ne dorim toate de la tenul nostru, sa fie mat pe toate durata zilei.

Are o consistenta vascoasa, este un gel incolor. La fel ca si balsamul de par, acesta a venit sigilat si pe ambalaj scrie in italiana, dar pe site gasiti toate informatiile necesare.

Bottega-Verde-2Bottega-Verde-3

Per total imi place aceasta masca de fata peel off, este exact ce ai nevoie atunci cand tenul tau are nevoie de un refresh.

Aroma intr-o sticla – Review

Imi amintesc ca acum ceva timp imi povestea o prietena ca bea ceai verde, ca ajuta la slabit si ca are nu stiu ce fel de proprietati. Eu sunt genul bleah ceai, nu beau decat in conditii extreme, altfel nu se leaga de mine, poate fi de orice fel.

Zilele trecute am primit in cutia de la Bottega Verde un gel de dus cu extract de ceai verde care miroase absolut divin.

Bottega-Verde-7

Rar ma impresioneaza un gel de dus, adica pe bune ce poate face in afara de curatat pielea, spuma si cam atat. Ei bine acesta miroase super, nu doar cand il folosesti, dar si dupa, da ai inteles bine, mirosul revigorant de ceai verde ramane pe piele chiar si dupa finalizarea dusului.

Un singur produs a reusit sa ma cucereasca asa de mult incat sa il recumpar, l-am folosit inante de acesta si pe lista aceea il voi adauga si pe asta, la un pret de 18 lei pentru 400ml este ideal daca dupa o zi de munca simti nevoie de un moment de relaxare.

Mi-a placut ca are capacul inscriptionat cu BV ( Bottega Verde) si chiar nu ma deranjeaza ca nu scrie in romana pe eticheta.

Bottega-Verde-1-1Bottega-Verde-2-1

In concluzie acest gel de dus m-a cucerit, il folosesc de fiecare data si imi doresc sa nu se termine niciodata, are o sticla moale, usor de utilizat si nu e nevoie de mult produs pentru a beneficia de o spuma generoasa.

Tratament pentru unghii – Review

Stiu ca la moda sunt unghiile cu gel si recunosc ca o buna perioada de timp am avut si eu, dar cand am observat ce efect are asupra unghiilor mele am renuntat si trebuie sa recunosc ca aproape un an de zile a trebuit sa aplic tratamente peste tratamente pentru refacerea acestora.

Acum sincer spun pas acestor tipuri de unghii, pur si simplu nu sunt de mine. In prezent pot spune ca si-au revenit la normal, sunt iar tari si rezistente cum erau cu mult timp in urma.

Dupa ce micuta Maya si-a facut aparitia, unghiile mele au redevenit subtiri si casante, se exfoliau foarte usor si niciodata nu reuseam sa le am mari si frumoase cum erau candva. Recunosc ca ador sa am unghiile mari si mereu colorate.

Am incercat diverse tratamente si acum sunt bine, dar inca folosesc tratamente de unghii, nu vreau sa ajung iar in situatia in care unghiile mele se rup imediat. Recent am descoperit un tratament pe site-ul Bottega Verde, pe care il folosesc o data pe saptamana atat ca baza cat si ca lac de unghii cand nu le am colorate.

Bottega-Verde-5

Pret : 31 lei

Acest tratament stimuleaza cresterea unghiilor si intarirea acestora.

Contine un complex de multivitamine si tocmai din acest motiv este benefic unghiilor noastre.

Stiu ca pentru a vede rezultatea este necesar folosirea unui tratament pe o perioada de aproape 6 luni si intentionez sa il folosesc si chiar sa revin cu un update asupra lui.

Bottega-Verde-6

Bottega-Verde-4Bottega-Verde-3-1

Imi place sa il aplic peste oja pentru ca lasa un aspect lucios, acel aspect de unghii cu gel.

Imi place ca se usuca destul de repede ( cand ai un copil mic rar mai ai timp liber pentru unghiute sau pentru tine )

Imi place si il recomand, are un pret bun si efectele asupra unghiilor se observa destul de repede.

Bottega Verde va face si voua, dragi cititori, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul PINK inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *