Beauty Infusion: Cand gasesc o marca pe placul meu, ii raman fidela!

bottega_verde_romania-768x457

Articolul original poate fi citit pe: http://beauty-infusion.eu/bottega-verde-ingrijire-naturala-si-delicata-a-pielii/.

  Ingrijirea pielii este un ritual foarte important pentru mine si cred ca asa ar trebui sa fie pentru toate femeile. Indiferent de varsta, pielea trebuie ingrijita si rasfatata, in primul rand pentru a o mentine sanatoasa si frumoasa. Recunosc ca am facut si eu greseli in adolescenta, cand tenul meu era invadat de acnee si orice tratament as fi incercat parea sa nu functioneze. Nici lotiunea de corp nu a fost prietena mea cea mai buna pana la 20 de ani, pentru ca nu imi placea senzatia. Insa, acum stiu exact ce ii prieste pielii si tenului meu si ma pot rasfata cum se cuvine.

      Permanent caut produse care sa ma multumeasca, iar cand gasesc o marca pe placul meu, ii raman fidela. Recent, am descoperit produsele brandului Bottega Verde, despre care auzisem numai lucruri bune. Am primit spre testare cateva produse delicioase, pe care le-am folosit zilnic, in ultima saptamana si sunt incantata de ele.

     Despre Bottega Verde

     Bottega Verde este brandul numarul 1 de cosmetice naturale in Italia si ma bucur foarte mult ca se gasesc si in Romania. Produsele Bottega Verde au la baza ingrediente naturale, cum ar fi: struguri rose, karite, ulei de argan, miere, extract de violete si multe altele ce se contopesc pentru a crea produse de ingrijire care devin un adevarat rasfat pentru piele. Nu numai ca ingredientele folosite sunt naturale, insa si impactul asupra mediului este minimizat, multumita politicilor adoptate de companie. In portofoliul Bottega Verde se gasesc atat produse pentru ingrijirea tenului, a pielii, dar si pentru igiena, produse de make-up, produse pentru copii sau pentru barbati, parfumuri si multe altele.

      Pentru ca este vara, sunt foarte atenta la gelurile de dus si produsele de igiena pe care le folosesc: daca au miros artificial, pot fi prea puternice in combinatie cu praf si caldura, asa ca prefer produse cat mai naturale. De aceea, am vrut sa incerc cateva produse pentru igiena, dar si o masca pentru ten, despre care o sa va spun intr-un articol viitor. Iar la finalul articolului, am o surpriza pentru voi!

     Si am o veste buna: la fiecare comanda, veti primi cadouri. Astfel, indiferent de valoarea comenzii, veti primi un sapun cu extract de struguri rosii, pentru o comanda mai mare de 34 lei veti primi un gel de dus cu extract de lavanda, pentru o comanda mai mare de 69 lei veti primi un sapun lichid cu extract de orez venere, iar pentru o comanda mai mare de 129 lei, veti primi o crema de maini. In plus, livrarea este gratuita la orice comanda de peste 100 lei.

       Ce produse am ales pentru ingrijirea pielii?

     Am ales: spuma de baie si dus cu extract de iasomie din desert si argan, spuma de baie si dus cu extract de struguri rosii, gel de dus cu parfum de ciocolata, sapun lichid cu extract de violete, masca pentru ten cu namol de la Marea Moarta si am primit cadou un sapun cu extract de struguri rosii.

      Spuma de baie si dus cu extract de struguri rosii este preferata mea dintre cele doua spume de baie. Are un miros foarte placut, natural, de struguri. Se poate folosi in doua moduri: ca gel de dus sau ca spumant de baie. Ca gel de dus, va pot spune ca este un adevarat rasfat pentru piele. O lasa hidratata, catifelata si frumos mirositoare. Chiar si la cateva ore dupa ce am facut dus, baia mea inca mai miroase. Si din cate stiu, extractul de struguri rosii este foarte bun pentru stimularea circulatiei sanguine periferice, deci un punct in plus pentru acest gel de dus. Costa 20 lei si are 400 ml.

gel_dus_struguri_rosii_bottega_verde-768x512

  Spuma de baie si dus cu extract de iasomie din desert si argan este o incantare pentru pielea uscata. Arganul este unul dintre cele mai bune ingrediente in lupta cu pielea uscata si deshidratata, iar iasomia calmeaza pielea si incanta simturile. Aceasta spuma de dus si baie o vad mai potrivita pentru toamna sau iarna, cand pielea mea incepe sa se usuce, insa pana atunci ma pot rasfata cu ea o data pe saptamana. Imi place sa o folosesc si ca spumant de baie: pun doua capacele in cada si ma bucur de o spuma delicata si de un miros incantator. Chiar si folosita pe post de spumant, hidrateaza foarte bine pielea. Pretul ei este de 200 lei si are tot 400 ml.

spuma_baie_iasomie_argan_bottega_verde-768x573

  Un gel de dus care m-a impresionat si pe care il cautam de mult timp este cel cu parfum de ciocolata. Eu ador ciocolata si mereu am cautat produse cu miros de ciocolata, insa nu prea ma multumeau. Ba mirosul este sintetic si prea dulce, ba prea slab. Insa acesta este perfect: miroase a budinca de ciocolata si cred ca ar trebui un avertisment scris pe eticheta ,,a nu se manca”. Pe langa mirosul delicios, este si foarte bland cu pielea: curata delicat, iar dupa dus nu mai simt nevoia sa aplic imediat lotiune de corp. Costa 13 lei si are 250 ml.

gel_de_dus_ciocolata_bottega_verde-768x646

Sapunul lichid cu extract de violete a devenit rapid preferatul meu. De obicei, folosesc doua sapunuri lichide pentru maini: unul antibacterian, pe care il folosesc cand intru in casa sau dupa ce fac curat sau ori de cate ori am nevoie si de dezinfectare si unul pe care sa il folosesc mai des. La sapunurile lichide caut in primul rand efectul de hidratare: pentru ca mainile sunt spalate de cateva ori pe zi, uscarea pielii apare imediat. Asa ca m-am bucurat cand am descoperit acest gel de maini, pentru ca este exact cum trebuie: cremos, hidrateaza si elimina mirosurile neplacute. L-am testat dupa ce mi-am sters unghiile cu dizolvant pentru oja si am scapat de mirosul neplacut. Pana acum, reuseam sa scap de el doar daca ma spalam cu un gel de dus cu miros foarte puternic. Are 250 ml si costa 17 lei.

sapun_lichid_violete_bottega_verde

Si ultimul, dar nu cel din urma, sapunul cu extract de struguri rosii. Cu toate ca prefer gelurile de dus in defavoarea sapunurilor solide, asta nu inseamna ca nu imi plac si acestea. Pana acum gasisem doar un singur tip de sapun solid care sa nu usuce pielea, insa ma bucur ca le-am descoperit si pe cele de la Bottega Verde. Sapunul miroase extrem de frumos, curata foarte bine si nu usuca deloc pielea. Parca m-as spala cu un gel de dus solid. Il folosesc cand ma grabesc, pentru ca il pot clati mai repede. Costa 13 lei si are 150 g.

sapun_struguri_bottega_verde-768x349 sapun_struguri_rosii_bottega_verde-768x363

In concluzie, sunt incantata de produsele pentru baie de la Bottega Verde. Sunt realizate cu ingrediente naturale, nu usuca sau agreseaza pielea, miros delicios si au un pret foarte bun.

     Si pentru ca v-am spus de o surpriza, nu va mai tin in suspans. Bottega Verde va ofera un cadou: 10% reducere la orice comanda daca folositi codul INFUSION inainte sa finalizati comanda. Insa trebuie sa va grabiti: doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

      Sper ca v-am facut curiosi in legatura cu produsele Bottega Verde si astept parerile voastre! Nu uitati si de codul de reducere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *