Beauty Infusion: Tenul meu este mai luminos!

 masca_namol_bottega_verde-768x515

Puteti citi articolul original pe: http://beauty-infusion.eu/review-masca-pentru-fata-cu-namol-din-marea-moarta-bottega-verde/.

V-am promis in articolul cu recenziile produselor Bottega Verde, ca o sa revin cu parerea mea despre masca pentru fata cu namol. Deja am folosit-o de cateva ori si va pot spune ce imi place la ea si de ce as recumpara-o.

       Masca pentru fata cu namol din Marea Moarta de la Bottega Verde este ideala pentru un ten mixt sau gras, foarte incarcat si care are nevoie de revitalizare si purificare. Secretul ei consta in ingredientul activ: namol de la Marea Moarta.

IMG_6993-768x614

Pentru ca am tenul gras si cu imperfectiuni inca din adolescenta, mereu am cautat produse care sa ma ajute fie sa scap de excesul de sebum, fie sa tin sub control acneea. Momentan, nu ma mai confrunt cu acnee, ci mai am cateva cosuri o data pe luna, in rest am doar puncte negre, ten gras si pori dilatati. Incerc sa folosesc produse care sa fie non-comedogenice, insa sebumul nu prea il pot tine sub control si imi afecteaza destul de rau tenul.

     Am tot incercat de-a lungul timpului masti cu argila, atat simple cat si cu alte ingrediente, insa nu imi placea efectul lor: imi uscau mult prea tare tenul, ceea ce il forta sa produca si mai mult sebum. Sa nu mai spun si de senzatia de piele uscata si care strange pe care o aveam dupa. Asa ca, am fost putin sceptica in privinta mastii: ma gandeam ca namolul este oarecum asemanator cu argila, insa am vrut sa ii dau o sansa. Si bine am facut.

       Ce am observat de cand o folosesc?

      Am folosit masca de doua ori pe saptamana si mi-a placut inca de la prima utilizare. In primul rand, simteam cum actioneaza inca de cand era pe ten. Am simtit o senzatie usoara de racorire, apoi de incalzire si mici intepaturi. Dar nu era nimic deranjant, din contra, simteam ca tenul meu se curata. Imediat dupa ce am clatit masca, am observat ca tenul meu era mult mai luminos, mai curat si cel mai important, nu era deloc uscat si aveam o senzatie de hidratare. Chiar am fost impresionata, avand in vedere experientele negative din trecut cu argila.

      Mi-a placut mult ca punctele negre superficiale au fost eliminate complet, cele mai vechi incepeau sa dispara, porii se micsorasera, iar a doua zi, micile cosuri care isi faceau aparitia erau uscate. Am observat ca excesul de sebum se redusese: tenul era in continuare gras, insa vedeam o mare imbunatatire.

      Acum, dupa cinci aplicari, tenul meu este mai luminos, nu imi mai fac probleme pentru punctele negre si porii incarcati, iar excesul de sebum incepe sa se diminueze usor, dar eficient. Imi place foarte mult aceasta masca si chiar pot spune ca este una dintre cele mai bune pe care le-am incercat pana acum.

         Despre masca de fata cu namol de la Marea Moarta

      Masca pentru fata cu namol vine ambalata intr-un flacon igienic, de 100 ml, iar produsul iese prin apasare. Masca este de culoare gri inchis, are un miros usor marin, as putea spune eu de parfum masculin, dar care pe mine nu ma deranjeaza si o sa observati si mici particule abrazive. Asa cum spuneam, masca este imbogatita cu minerale (Calciu, Magneziu, Potasiu si Sodiu) si in afara de namol, mai are un principiu activ: Physiogenyl®. Toate acestea ajuta la purificarea tenului si revitalizarea lui. Masca se aplica pe tenul umed si curat, evitand zona ochilor si pielea din jurul gurii si se lasa in jur de 10 sau 15 minute (pana se usuca) dupa care se clateste bine cu apa calduta.

IMG_7020-768x537 IMG_7021-768x635

Asa cum am spus, masca are 100 ml si o gasiti aici, la pretul de 30 lei. Eu o voi recumpara cand se va termina, pentru ca imi place foarte mult si cred ca va deveni ajutorul meu permanent in lupta cu tenul incarcat si cu impuritati.

      Daca va place si voua produsul, il puteti comanda cu o reducere de 10%, daca utilizati codul INFUSION. Codul este valabil pentru orice fel de comanda, indiferent de valoarea ei. Grabiti-va, doar primele 20 de persoane beneficiaza de aceasta reducere.

       Astept parerile voastre in legatura cu aceasta masca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *