Mamica de Ingeras: Un adevarat rasfat pentru piele!

3

Articolul a fost preluat de pe blogul Mamică de Îngeraș, iar articolul original îl puteți citi accesând link-ul următor: http://www.mamicadeingeras.com/2016/08/prima-noastra-experienta-cu-bottega-verde/.

1

Acum câteva săptămâni am reuşit să îmi dau o comandă la cei de la Bottega Verde. I-am „cunoscut” prin intermediul simpaticei Strumfette, tot citindu-i blogul, aşadar mi-am zis că trebuie să fac cunoştiință şi cu produsele lor. Fiind fan produse bio, zis şi făcut! Mi-am comandat câteva produse pentru mine, dar şi pentru piticul meu! Şi cum eram datoare cu un review, iată prima noastră experiență cu Bottega Verde!

Am cercetat îndelung site-ul lor, am studiat toate gamele, şi am decis să mă opresc asupra gamei cu ulei de argan.
Cunoscut ca şi elixir al tinereţii veşnice, uleiul de argan are efect antiinflamator, hidratează în profunzime pielea şi părul şi are efect energizant.

Am ales un scrub de corp din gama Argan de Maroc, cu ulei de argan şi extract de iasomie. Este un produs exfoliant, dar şi un bun emolient, având în compoziția sa şi particule din sâmburi de caise, care mi-au curățat pielea, eliminând celulele moarte.

2

Mi-a plăcut tare mult că nu conține parabeni şi este pentru toate tipurile de piele. L-am aplicat pe corp înainte de duş, şi l-am lăsat să acționeze cam 10 minute, timp în care mi-am aplicat şi o mască pentru ten. Apoi, am intrat la duş, am clătit şi surprizăăă: aveam pielea ca de bebeluș, moale, fină şi catifelată!

De un produs ca acesta aveam nevoie de muuult timp! Este un adevărat răsfăț pentru piele! Să nu mai vorbesc de miros: este singurul scrub pe care l-am folosit şi a persistat mirosul pe corpul meu câteva ore bune, până m-am băgat la somn!

Deoarece acum câțiva ani eram mare fan al spray-urilor pentru corp, am zis să îl încerc pe cel din aceeași gamă, Argan de Maroc. Are un parfum dulce, care efectiv te îmbată. Nu este înecăcios de dulce, cum am mai avut de la alte brand-uri, este un dulce care oferă prospețime pentru ore îndelungate. De regulă, îl aplic seara, înainte de culcare, iar dimineața mă trezesc cu aceeaşi aromă pe corp.

4

Pentru că am vrut să încerc ceva nou şi pentru Alexuțu, am intrat şi la categoria produselor pentru copii. De acolo, am ales un gel de duş, Bimbi Bebè-Somnic Uşor, cu extract de zaharuri din struguri organici, muşețel, tei şi melissa.

Pot spune că sunt extrem de mulțumită de acest gel de duş, este potrivit atât pentru bebeluşi, cât şi pentru copii, pentru toate tipurile de piele, şi lucrul cel mai important: nu conține parabeni, alergeni şi coloranți. Este cremos, are un parfum delicat şi lasă pielea catifelată.

5

Din câte am citit despre el, este cunoscut pentru efectul său liniştitor şi relaxant, încurajează revigorarea şi facilitează accesul la un somn odihnitor, îmbogățind ritualul de dinainte de culcare. Nu îmi pot da cu părerea despre aşa ceva, deoarece piticul meu este plin de energie, dar adoarme neaşteptat de repede şi fără probleme din prima zi în care a venit acasă, haha.

Piticul nu a avut nicio reacție adversă!

Ca un bonus, cei de la Bottega Verde mi-au oferit cadou un gel de duş delicat cu extract de struguri roşii, Uva Rossa, care miroase extreeem de bine! Încă nu l-am încercat, însă promit să-l testez cât de curând.

6

Am şi o surpriză pentru voi, dragele mele! Bottega Verde vă face și vouă, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul INGERAS înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *