Alina Pink: Un rasfat pentru picioare!

Bottega-Verde-2

Citeste articolul original pe blogul Alina Pink.

A trecut ceva timp de cand nu am mai facut un review, asa ca a venit timpul sa iti povestesc ce produse am mai folosesc, care mi-au placut si care zac pe raft cu intentia de a le refolosi. Am cateva produse noi de la Bottega Verde despre care vreau sa iti vorbesc.

Trebuie totusi sa iti spun ca produsele de la Bottega Verde nu raman niciodata nefolosite, nu o spun ca sa ii laud fara motiv, pur si simplu sunt minunati si isi merita toate cuvintele de lauda.

Recent am primit alte produse spre testare, produse alese de mine, venite intr-o cutie cu mesaj motivational: Frumusetea este in tine.

14079755_1172925206097901_929045187594466444_n

Ti-am arata aceasta cutie atunci cand a venit, dar nu ti-am spus niciodata ce contine, asa ca a venit timpul sa vezi.

Bottega-Verde

Asa cum m-am obisnuit produsele au venit perfect ambalate, si sigilate. In cutie se afla: Crema pentru picioare, o oja, un gel de dus, un sampon si dischete pentru unghii – despre fiecare iti voi povesti in alte articole pentru ca azi vedeta este crema pentru picioare.

Bottega-Verde-1

Trebuie sa recunosc ca atunci cand o vedeam pe mama folosind fel de fel de creme pentru picioare mi se parea timp pierdut aiurea, acum dupa ce am inceput sa o folosesc pe aceasta, ei bine am inteles ca este un moment de rasfat pentru ea, si ca acele creme o linisteau.

Crema areun efect linistitor, cumva picioarele mele se relaxeaza dupa o zi de alergat, este o crema pentru picioare uscate, asta fiind unul din motivele pentru care am ales-o, de ceva vreme talpile mele sunt uscate, motiv pentru care noapte imi este imposibil sa adorm.

Nu speram la vreo minunte din partea ei, dar spre suprinderea mea, problema s-a diminunat si mi-am propus sa o folosesc zilnic, pentru ca am vazut o imbunatatire si efectiv am renuntat la dusurile cu apa rece la picioare ( aceasta era singura solutie ca sa pot adormi ).

Ce nu imi place este mirosul, dar nu pentru ca are un miros neplacut, este pentru ca ei bine…nu sunt prietena cu lavanda, dar aceasta nu este foarte intens si cu timpul dispare.

Alba la culoare cu textura foarte fina, aceasta crema este super, are un gramaj generos si nu ai nevoie de mult produs pentru o aplicare, intra destul de repede in piele si efectul se simte destul de repede.

Recunos ca produsele Bottega Verde sunt foarte ok, cel putin ce eu am incercat pana acum s-a dovedit a fi de calitate si forte bune.

Bottega Verde vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul PINK înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *