Lory’s Blog: Îngrijirea părului cu proteine de mătase de la Bottega Verde

Îngrijirea părului cu proteine de mătase de la Bottega Verde

Articolul poate fi citit in original pe Lory’s Blog.

Bună draga mea!

Vremea asta rece face vreau stau mai mult închisă în cameră, sub o pătură groasă, cu un ceai de tei fierbinte sauciocolată caldă. Însă în acelaşi timp îmi doresc bucur de sezon, pentru sunt multe motivele pentru care o fac! Un machiaj simplu (aşa cum aleg de cele mai multe ori când merg la birou), dar cu un ruj într-o nuanţă închisă face simt mai bine, aşa nu feresc port nuanţe vampy, deja celebre şi tot mai apreciate! Da, nu port eu albastru, negru sau gri pe buze, însă roşu, burgundy, ceva ce duce înspre mov sunt preferatele mele şi îmi place le fixez cu puţină pudră compactă, fiu sigură nu se va transfera culoarea pe dinţi, pentru nimic nu e mai urat decât dinţi coloraţi, iar tu nu ştii asta! ?

Şi dacă în privinţa machiajului am stabilit deja preferinţele mele limitate de timpul scurt în dimineţile reci, iată şi în privinţa părului am descoperit două produse interesante , care mi-au plăcut! Cum ştii deja, am ales un set ce conţine şampon şi  balsam de păr cu proteine de mătase şi pentru am văzut majoritatea vor afle părerea mea despre acestea, am decis scriu prima dată despre ele!

sampon-matase-bottega-verdesampon-matase-bottega-verde-dozare

  • Şampon cu proteine de mătase Bottega Verde pentru păr normal şi uscat – 200 ml

Şamponul Bottega Verde promite va da strălucire părului şi îl va face moale. Datorită proteinelor de mătase părul este protejat, va fi uşor de pieptănat, de aranjat, iar părul normal şi uscat va fi disciplinat. Încă de la început mi-a plăcut recipientul încare se află, pentru fiind ca un tub, este uşor de depozitat şi nu ocupă mult spaţiu în baie. Lichidul este roz, precum ambalajul, foarte girly de altfel. Îmi place mi şamponez părul de două ori, pentru o curăţare mai profundă, iar la final clătesc bine. Încă dela prima şamponare, părul meu s-a descurcat repede şi bine, l-am simţit fin şi mătăsos şi de asemenea curat. Nu mi-a provocat mâncărimi ale scalpului, însă nici nu ştiu dacă m-a ajutat cu mătreaţa, dar nu este menţionat faptul ar ajuta la diminuarea mătreţii nicăieri. Eu l-am ales pentru aveam nevoie de un produs care îmi facă părul moale. Am sesizat faptul îmi îndreaptă părul (nu ştiu de ce, însă de la o vreme părul meu pare întins cu placa, iar înainte era ondulat), însă acest aspect este menţionat şi în descrierea de pe site, însă nu este un lucru care deranjeze, pentru partea din faţă pare chiar întinsă cu placa, iar eu nu îl agresez deloc! ?

balsam-par-matase-bottega-verdebalsam-par-matase-bottega-verde-dozare

  • Balsam cremă Bottega Verde cu proteine de mătase pentru păr normal şi uscat- 150 ml

Balsamul Bottega Verde oferă părului strălucire, fineţe şi uşurează coafarea acestuia. Are un recipient clasic, însă produsul este precum o cremă de culoare albă, iar mie îmi place aplic puţin mai mult decât de obicei, pentru îmi doresc ca părul să miroase frumos, îl descurc uşor şi îl coafez repede. Despre miros nu pot spune este chiar preferatul meu, însă nici nu  deranjează.

  • Note de vârf fructate: căpşună, zmeură, piersici, coacăze.
  • Note de mijloc: frezie, gardenie, iasomie.
  • Note de bază: ambră.

review-sampon-balsam-cu-matase-bottega-verde

Pentru faptul părul meu este mai uşor de descurcat, pentru este moale la atingere, recomand produsele de păr de laBottega Verde. Şi dacă te tentează produsele acestea şi doreşti le achiziţionezi împreună, trebuie ştii preţul lor este de 44 lei (în loc de 84 lei), iar dacă vrei foloseşti codul meu – LOREDANApoţi beneficia de o reducere de 10% din preţul tăiat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *