Alina Pink: Aroma intr-o sticla – Review

Bottega Verde

Articolul in original il cititi pe blogul Alina Pink.

Imi amintesc ca acum ceva timp imi povestea o prietena ca bea ceai verde, ca ajuta la slabit si ca are nu stiu ce fel de proprietati. Eu sunt genul bleah ceai, nu beau decat in conditii extreme, altfel nu se leaga de mine, poate fi de orice fel.

Zilele trecute am primit de in cutia de la Bottega Verde un gel de dus cu extract de ceai verde care miroase absolut divin.

Rar ma impresioneaza un gel de dus, adica pe bune ce poate face inafara de curatat pielea, spuma si cam atat. Ei bine acesta miroase super, nu doar cand il folosesti dar si dupa, da ai inteles bine, mirosul revigorant de ceai verde ramane pe piele chiar si dupa finalizarea dusului.

Unul singur a reusit sa ma cucereasca asa de mult incat sa il recumpar,       l-am folosit inante de acesta si pe lista aceea il voi adauga si pe asta, la un pret de 18 lei pentru 400ml este ideal daca dupa o zi de munca simti nevoie de un moment de relaxare.

Mi-a placut ca are capacul inscriptionat cu BV, ( Bottega Verde) si chiar nu ma deranjeaza ca nu scrie in romana pe eticheta.

Bottega Verde 1 Bottega Verde 2

In concluzie acest gel de dus m-a cucerit, il folosesc de fiecare data si imi doresc sa nu se termine niciodata, are o sticla moale, usor de utilizat si nu e nevoie de mult produs pentru a beneficia de o spuma generoasa.

Bottega Verde va face si voua, dragi cititori, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul PINK inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *