Alina Pink: Masca exfolianta de fata – Review

Bottega Verde

Pe blogul Alina Pink poti citi varianta originala a articolului.

Acum mult timp iti spuneam ca m-am indragostit de mastile de fata exfoliante, pur si simplu le ador. Imi place sa o indepartez ( poti spune sunt ciudata) de pe fata.

De-a lungul timpului am fugit de mastile de fata, nu le vedeam rostul si tocmai din cauza asta nu prea le foloseseam. Acum ca mi-a venit mintea la cap am inteles ca sunt benefice pentru tenul nostru si ca sunt create cu un scop.

Am incercat cateva masti de fata dar niciuna nu ma impresionat, desi inca ma mai uit prin magazine dupa cea de la 7th Haven – aceea mi-a placut. Totusi azi vreau sa iti povestesc despre noua mea achizitie.  In articolul despre balsamul de par de la Bottega Verde, iti aratam intreaga comanda, in cutiuta era si aceasta minunata masca exfolianta.

Imi place mirosul acestuia, este placut, usor fresh care persista si dupa indepartarea acesteia de pe fata.

Pret: 36 Ron – reducere 62%

Rezultate: Tenul ramane placut la atingere, curat cu aspect de proaspat.

Cantitate : 100ml

Bottega Verde 1

Folosesc aceasta masca de doua ori pe saptamana, pentru ca imi place cum arata tenul meu dupa utilizarea acestuia, pur si simplu este mat, fara zone pline de sebum, fara zone lucioase, exact ce ne dorim toate de la tenul nostru, sa fie mat pe toate durata zilei.

Are o consistenta vascoasa, este un gel incolor. La fel ca si balsamul de par, acesta a venit sigilat si pe ambalaj scrie in italiana, dar pe site gasiti toate informatiile necesare.

Bottega Verde 2 Bottega Verde 3

Per total imi place aceasta masca de fata peel off, este exact ce ai nevoie atunci cand tenul tau are nevoie de un refresh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *