Clarra: Rasfat cu Bottega Verde

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varianta originala a articolului o gasiti pe Clarra.

Prima intalnire cu cosmeticele Bottega Verde am avut-o intr-un magazin din Kazakhstan… m-au atras ambalajele superbe ale sapunurilor si gelurilor de dus… parca spuneau o poveste. M-am bucurat sa le descopar acum si in Romania, la preturi foarte bune. Mi-ar fi placut sa incerc mai multe produse parfumate, dar mi-a fost teama sa nu imi starnesc din nou alergia, asa ca m-am rezumat la unul singur si cateva produse cosmetice.

Mi-am ales doua rujuri: unul cu ulei de argan – nuanta Cacao si unul cu ulei de avocado – nuanta Natural.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ironia sortii a facut ca nuanta Cacao (cea din stanga), in care-mi pusesem toata increderea (am mai avut in trecut un ruj in nuanta Cacao si l-am iubit pana la ultimul strop) sa nu mi se potriveasca, iar nuanta Natural (cea din dreapta), de care nu eram prea sigura, sa-mi placa la nebunie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cacao e un maro ce bate in portocaliul inchis al caramizilor; ma asteptam sa fie un maro roscat. Este pigmentat, cremos si fin. Dispare treptat de pe buze in cateva ore, dar le lasa totusi pigmentate uniform. Imi pare foarte rau ca nu mi se potriveste nuanta, pentru ca imi place pigmentatia si aroma lui suava de vanilie.

Natural e usor translucid, foarte placut, da un aspect natural buzelor si imi place foarte mult; e o culoare deosebita, pe care nu am mai intalnit-o pana acum. Ofera buzelor un apect lucios. Culoarea dispare treptat de pe buze, se estompeaza frumos, lasand buzele colorate din ce in ce mai discret. Am intins mana dupa el in fiecare zi, desi mai am si alte rujuri pe care le iubesc. Mi se pare nuanta perfecta pentru toamna.

Ambele rujuri sunt cremoase, hidratante, miros placut si discret (mie nu-mi plac rujurile care miros puternic).  Sunt foarte bune calitativ si ma ispitesc sa mai incerc si alte nuante, desi ar fi de mare folos daca site-ul ar pune la dispozitie si niste swatch-uri. Pretul lor este foarte bun, tinand cont de calitatea pe care o au.

Sapunul lichid cu aroma de ceai verde a fost o surpriza foarte placuta. Seamana cu parfumul Elisabeth Arden – Green tea, un parfum foarte drag mie. Imi place foarte mult flaconul, atat de verde si proaspat… imi da o stare de bine de cate ori il vad in baie (baia mea este tot in nuante de verde). Face o spuma bogata, nu usuca mainile iar parfumul lui se mentine o perioada destul de indelungata pe piele, asa ca am trisat si l-am mai folosit si la dus.  Si cel mai important: nu fac alergie de la parfumul lui! (si sunt in perioada in care fac alergie la majoritatea produselor parfumate) Desi este mai scump decat un sapun lichid obisnuit din comert, din punctul meu de vedere isi merita banii, pentru ca mirosul lui ma duce cu gandul la un parfum, nu la un sapun obisnuit. Mi-a trezit pofta si de alte sapunuri lichide Bottega Verde… poate si de geluri de dus. Gama cu iris arata atat de bine!

Lacul de unghii in nuanta tul auriu mi-a atras atentia prin delicatetea sa. De ceva vreme cautam un lac auriu, cu particule fine, nu glitter. E un lac de unghii usor transparent si de regula il aplic peste o baza opaca – in general prefer albul.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L-am aplicat si singur, fara nici o baza in prealabil si am fost uimita de rezistenta sa – a rezistat vreo 4-5 zile intact, desi am facut destule treburi casnice si nu am menajat unghiile deloc (stiu ca este indicata folosirea manusilor menajere, dar eu nu ma impac deloc cu ele si le folosesc rar). Vreau sa mai incerc si alte nuante – am vazut o zmeura cu nuante aurii delicioasa, un argintiu metalizat superb.

Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 99 lei (un prag cat se poate de decent) si in plus se ofera si un cadou pentru orice comanda. Am primit cadou un sapun cu extract de struguri rosii – are un parfum placut, delicat  (si asemeni sapunului lichid mirosul te duce cu gandul la un parfum, nu la un sapun), iar cantitatea este una generoasa – 150 g. Nu usuca pielea iar parfumul lui persista o perioada pe piele.

E unul dintre foarte putinele branduri de la care mi-au placut atat de mult toate produsele pe care le-am incercat.

Bottega Verde vă face și vouă un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul CLARRA înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 de cumparatori vor putea beneficia de el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *