Lory’s Blog: Aromă de vanilie neagră de la Bottega Verde

Varianta originala a articolului o gasiti pe Lory’s Blog.

Aromă de vanilie neagră de la Bottega Verde

Buna, draga mea!

Am inceput saptamana cu produse pentru par de la Bottega Verde si o incheiem tot cu acest brand, dar de data aceasta cu produse pentru corp, mai exact un set cadou ce contine de gel de dus si crema de corp cu vanilie neagra. Gelurile de dus pentru mine pot fi oricate, pentru ca imi place sa am in baie cel putin 2 sau 3 astfel de produse deschise, pe care sa le folosesc in functie de dispozitia pe care o am. Desi imi plac aromele fructate si uneori cele fresh, ambalajul este cel care m-a facut sa alegvarianta cu vanilie neagra. Am fost bineinteles si curioasa cu privire la aroma acestui produs, asa ca le-am testat inca de cand le-am primit.

Si am ales o varianta buna, care imi place, pentru ca nu este nici foarte dulce, dar nici banala, precum multe alte arome ale gelurilor de dus din comert. Mie personal imi plac produsele Bottega Verde si sunt curioasa sa incerc si mai multe produse.

gel-de-dus-vanilie-neagra-bottega-verde-dozaregel-de-dus-vanilie-neagra-bottega-verde-descriere

  • Gel de dus catifelat Bottega Verde cu vanilie neagra – 400 ml

Acest gel de dus este intr–adevar catifelat, lasa pielea parfumata si deloc uscata. Face spuma multa, asa ca este pe placul meu!Imi place recipientul, iar dozarea se face usor, fara sa pui mult produs din prima si sa irosesti. Cam doua dozari imi suntsuficiente pentru un dus relaxant si cred ca s-ar comporta foarte bine si ca un spumant de baie, insa nu l-am incercat asa. Cei 400 ml sunt pe placul meu, pentru ca mie imi plac gelurile de dus in recipiente mai mari, deci este si spornic. Pretul pentru acest gel de dus este de 19 lei, redus de la 32 de lei, asadar pretul redus este foarte bun, din punctul meu de vedere.

crema-de-corp-vanilie-neagra-bottega-verde-dozare

  • Crema de corp hranitoare Bottega Verde cu vanilie neagra – 200 ml

Crema de corp are o consistenta de emulsie, cu o textura moale de culoare alba, ce te invaluie in parfumul vaniliei negre. Seaplica foarte usor, o masez in piele putin si se absoarbe repejor, dar am sesizat un miros putin ciudatel la final – o fi de la notele de varf ale produsului. O am mereu pe noptiera, pentru ca in ultima perioada simt nevoie de extra-hidratare.

  • Note de varf: flori de vanilie, lapte de cocos, boabe de cafea.
  • Note de mijloc: fructate, florale: tuberoze, flori de heliotrop, piersică şi zmeură.
  • Note de baza: mosc, patchouly, malţ, coaja de vanilie si lemnoase.

gel-de-dus-crema-corp-bottega-verde-vanilie-neagra

In continuare poti beneficia de reducerea de 10% la comenzile Bottega Verde: codul este LOREDANA si trebuie sa il introduciinainte sa finalizezi comanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *