Ella’s Fairytale: Balsam cu keratina si proteine de casmir Bottega Verde pentru un par stralucitor si matasos

Varianta originala a articolului o poti gasi pe Ella’s Fairytale.

Salutare dragele mele, revin cu un nou articol despre un nou produs marca Bottega Verde. Este al treilea produs incercat de mine, asa ca mi-am facut o impresie de ansamblu asupra produselor Bottega.

Produsele lor sunt foarte calitative,  preturile sunt pe buzunarul oricui, si fara sa vrei devii fana si iti doresti sa incerci si alte produse.

Azi, as vrea sa va prezint Balsamul de par cu keratina si proteine de casmir.

img_8158vv

DESCRIEREA OFICIALARestructureaza moliciunea si stralucirea parului. Keratinele si proteinele de Casmir ofera protectie, ingrijire parului. Pentru a oferi parului moliciune. Keratinele si proteinele de casmir ofera protectie, ingrijirea parului.

img_8160m

PAREREA MEA: Aveam maxima nevoie de un balsam caci dupa o vara cu mult praf datorita renovarilor din casa, parul meu devenise aspru, acel efect gen matura sau sarma. Dintr-un par gras, devenise un par uscat si aspru. Ca sa nu mai zic ca vopseaua de par are si ea efectul de a afecta firul de par. Acest balsam mi s-a potrivit foarte bine caci a redat parului meu hidratarea de care avea nevoie. Imi place mirosul placut al balsamului. Consistenta sa este cremoasa si se aplica usor pe par. Nu se aplica o cantitate prea mare, caci este un balsam destul de gras si cremos, care ofera parului moliciunea aceea de care ai nevoie.

img_8159ff

L-am folosit o data pe saptamana, l-am aplicat dupa samponare, si l-am lasat 5 minute ca ingredientele sa isi faca efectul. Mi-a placut senzatia de hidratare a parului, in sfarsit parul meu devenise matasos, usor de pieptanat si cu aspect sanatos. Keratina pe care o contine balsamul este arhicunoscuta ca fiind o proteina cu rol de regenerare si restructurare a firului de par. In plus, keratina are si un efect de indreptare a parului, de aceea e recomandata si persoanelor cu parul cret. Parul meu are tendinta de a se ondula, si am remarcat ca imi sta mai drept de cand folosesc balsamul.

Proteinele din casmir sunt considerate de cercetatori ,,doctorii ” parului fragil, casant, degradat. 

Parul meu a avut doar de castigat de pe urma acestui balsam, care la propriu i-a redat stralucire, a devenit matasos si usor de pieptanat. Legat de caderea parului am observat ca imi cade mai putin, pesemne ca cele doua proteine din balsam keratina si casmirul restructureaza incet, incet firul de par. Nu am constatat o ingrasare a parului.

Este un produs care imi place mult si il recomand cu mare drag. PRET: 25 LEI

Cei de la Bottega Verde au fost foarte draguti si va ofera si voua, dragi cititori ai blogului Ella’s Fairytale, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul ELLA inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *