Gabryelles-blog.com: Produse Bottega Verde cu ingrediente curate

produse%20bottega%20verdeArticolul a aparut prima data pe Gabryelles-blog.com.

Bottega Verde este un brand nou pentru mine. De la ei am mai folosit doar un gel antibacterian pentru maini Bottega Verde care mi-a placut, insa mi-am dorit sa incerc si niste produse de ingrijire si machiaj. Urmarind doua vloggerite de pe YouTube Italia, am descoperit cateva produse Bottega Verde foarte curate in ceea ce priveste ingredientele acestora.

M-am gandit ca merita incercate, astfel ca am intrat pe www.bottegaverde.ro si le-am adaugat in cos. Gama care m-a tentat in mod special, a fost Riso Venere. Aceasta contine extract de orez Venere, un soi de orez negru care este bogat in antioxidanti, minerale si vitamine. De asemenea, pe langa produsele Riso Venere, mi s-a legat de maini si unul de machiaj. Va las in continuare sa descoperiti despre ce produse este vorba si ce parere mi-au lasat.

 

Gel de dus Riso Venere Bottega Verde

 

Este un gel de dus compus in mare parte din ingrediente vegetale. Nu contine parabeni, silicon sau coloranti, are 400 ml, la reducere costa doar 20 lei, si are 12 luni valabilitate de la deschidere. Are o textura usor fluida, caracteristica des intalnita la produsele mai naturale. Din acest motiv trebuie avuta putina grija la dozare pentru a nu face risipa, in rest nu am intampinat probleme la aplicarea sau la indepartarea produsului de pe corp.

Aroma sa este una dulce, insa nu este un dulce inecacios. As asocia mirosul cu cel al migdalelor dulci si poate o usoara nota lemnoasa. La capitolul rezistenta m-a uimit. Dupa 12 ore de la folosire, mirosul inca se simte subtil pe piele, cat si in baie.

Folosit ca atare, face mai putina spuma fata de un gel de dus clasic, semn ca nu contine agenti de spumare foarte intensi. Nu consider un minus acest aspect, fiindca folosit impreuna cu un burete de baie sau o lufa, spuma obtinuta este suficienta pentru o spalare optima si fara a fi nevoita sa aplic mult produs. Nu usuca deloc pielea, ba chiar as spune ca o lasa hidratata si foarte placuta la atingere. Nici nu este de mirare actiunea sa blanda, avand in vedere formula sa delicata.

Gel de dus Riso Venere Bottega Verde

Dozator gel de dus Riso Venere Bottega Verde

Textura gel de dus Riso Venere Bottega Verde

ingrediente gel de dus Riso Venere Bottega Verde

 

Sapun lichid Riso Venere Bottega Verde

 

Si acest sapun lichid are la baza surfactanti delicati, proveniti din plante. Un recipient are 250 ml, iar la reducere costa 17 lei. De asemenea, precum si gelul de dus, nu contine parabeni, silicon sau coloranti. Mai bine spus, toata gama Riso Venere are produse cu o formula bine pusa la punct.

Textura si aroma sa este identica cu cea a gelului de dus. Sunt atat de asemanatoare, incat daca nu as fi consultat lista de ingrediente, as fi banuit ca vorbim despre unul si acelasi produs. Ce mi se pare totusi diferit la sapunul lichid, este faptul ca are o putere de curatare mai mare.. asa cum ar si trebui sa fie. Cu toate acestea, nici vorba sa lase pielea uscata. Dupa folosire se simte acea senzatie de maini care scartaie de curatenie, insa totodata raman catifelate si moi.

Singurul lucru care nu imi place la acest produs, este cantitatea primita. Avand in vedere ca un sapun lichid este folosit de cateva ori pe zi, de catre toti membri familiei, mi-as fi dorit ca la pretul avut, recipientul sa aiba macar 350-400 ml. Alte nemultumiri nu am la adresa lui.

Sapun lichid Riso Venere Bottega Verde

Dozator sapun lichid Riso Venere Bottega Verde

Textura sapun lichid Riso Venere Bottega Verde

ingrediente sapun lichid Riso Venere Bottega Verde

 

Creion de ochi cu ceara si Vitamina E Bottega Verde

 

Am ochii extrem de sensibili, incat aproape de fiecare data cand indrazneam sa ma dau cu creion de ochi, imi lacrimau de parca ziceai ca m-am uitat la Titanic. Stiu, exista tot felul de creioane bio, insa toate mi se par cu mult peste bugetul meu. Pe Bottega Verde am descoperit o gama de creioane pentru ochi cu vitamina E ce contine 10 culori si are ingrediente foarte curate. Are 8g, iar la reducere costa 30 lei. Nu contine parfum, ceea ce pentru ochii mei este Mana Cereasca.

Eu am ales un creion negru, fiindca este singura culoare de care am nevoie in trusa mea de machiaj. Se aplica usor, deoarece are intr-adevar o textura foarte cremoasa si o culoare intensa, astfel ca nu trebuie sa insist deloc pe ochi. Chiar am o problema in acest sens cu creioanele dure care abia se vede culoarea dupa 10 trasari, si care bineinteles imi irita ochii.

Nu are miros si nu mi-a provocat usturimi, lacrimari sau alte iritatii. Nu l-am testat in situatii extreme ca sa spun cat este de rezistent, insa 6-7 ore cat port un machiaj de obicei, s-a descurcat foarte bine. Se demachiaza fara dificultate, folosind doar ulei din nuca de cocos sau ulei de masline.

Un lucru care mi-a displacut, este faptul ca trebuie sa citesti ingredientele folosind o lupa, altfel nu ai nicio sansa sa reusesti. Daca venea intr-o cutie pe care sa fie trecuta si lista cu ingredientele, se putea evita acest inconvenient. Si ca doua ultime detalii, este bine de stiut ca acest creion de ochi Bottega Verde vine sigilat, si ca expira in 36 de luni de la deschidere.

Creion de ochi intens cu ceara si Vitamina E Bottega Verde

Creion negru Bottega Verde

Creion negru Bottega Verde

Test creion de ochi Bottega Verde

ingrediente creion de ochi Bottega Verde

Pana acum nu am nimerit nici un produs Bottega Verde care sa nu imi placa, fapt ce ma face tot mai curioasa sa incerc si altele. Pe voi va tenteaza produsele Bottega Verde? Daca da, atunci am placerea sa va anunt ca puteti beneficia de 10% reducere din intreaga comanda, daca inainte de a o plasa, introduceti codul YELLES. Nu uitati, doar primii 20 dintre voi pot folosi acest cod.

Un alt beneficiu avut daca plasati comenzi pe BottegaVerde.ro, este acela ca o sa aveti transport gratuit la comenzile de peste 100 lei, dar si faptul ca o sa primiti cadouri in functie de valoarea comenzii facute. Eu de aceasta data am primit tot un sapun solid cu extract de struguri rosii.

Sapun solid Bottega Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *