Bloggerii si-au dat intalnire cu frumusetea

Pentru ca vrem ca ale noastre cliente sa fie frumoase in exterior, dar sa isi descopere si comorile interioare, BottegaVerde.ro a sustinut vineri, pe 11.11.2016, la fitoceainaria SanThe, un eveniment pentru campania „Frumusetea este in tine”. Campania este realizata in vederea sprijinirii proiectului Padurea Copiilor, ce are in vedere reimpadurirea terenurilor din sudul Romaniei.

La eveniment au fost prezente o multime de bloggerite, cliente fidele Bottega Verde, care au ales sa se alature campaniei, fiecare dintre ele oferind o donatie de 5, respectiv 25 Lei. Printre participanti s-a mai numarat si Adina Saniuta, reprezentanta proiectului Padurea Copiilor, care a vorbit invitatelor despre importanta plantarii copacilor in zonele dezafectate si reducerea riscului crescut de desertificare.

Pentru ca nu s-a putut prezenta la eveniment, Liliana Arnaut, ilustratoarea campaniei Frumusetea este in tine, a transmis mesajul sau prin intermediul unei filmari. Aceasta a oferit invitatelor sansa de a se bucura de un exercitiu relaxant si terapeutic de colorare a unei ilustatii realizate de ea.

Pe langa gustarile dulci si bauturile fructate oferite de ceainaria SanThe, participantele au interactionat, au schimbat ganduri, pareri si sfaturi de beauty, avand la final bucuria de a primi cate un cadou de la BottegaVerde.ro.

Urmareste in clipul de mai jos cateva momente surprinse pe parcursul evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *