Beauty Infusion: Dublu Black Friday la BottegaVerde.ro

Acest articol a aparut prima data pe Beauty Infusion.

Sfarsitul lunii noiembrie a devenit si pentru Romania, de cativa ani, perioada pe care o asteptam toti: Black Friday. Pentru pasionatii de shopping si nu numai, aceasta perioada inseamna ca putem cumpara ce vrem, la preturi foarte mici. Bineinteles, unii comercianti ,,umfla” preturile de dinainte, iar apoi ne dam seama ca poate am cumparat produsul la pret intreg, cum era inainte de ,,reduceri”. Din fericire, sunt foarte putini cei care fac asta si ne putem da seama daca reducerile sunt adevarate sau nu, daca stim preturile de dinainte.

      Eu deja mi-am facut un wishlist pentru Black Friday si am inclus atat produse de beauty si de fashion, dar si carti si cateva electronice. Si in timp ce navigam prin magazinele online pentru a-mi face un wishlist, am aflat o veste super buna: BottegaVerde.ro organizeaza nu unul, ci doua Black Friday in luna noiembrie: 18-20 noiembrie si 25-27 noiembrie.

 Si asta nu e tot: reducerile vor fi de pana la 80%. Super tentant, nu? Mai ales ca preturile erau oricum accesibile, ma gandesc ca preturile finale vor fi irezistibile. Reducerile vor fi anuntate vineri, asa ca ar fi bine sa va faceti un wishlist de dinainte, iar in dimineata de Black Friday, doar plasati comanda, bucurandu-va de oferte.

      Eu ma bucur de aceste doua weekenduri de Black Friday, pentru ca voi putea sa aleg si cateva cadouri de Craciun, ceea ce va recomand si voua. Daca vreti sa oferiti cadouri de calitate, utile si care sa aduca zambetul pe buze, va recomand produsele de la BottegaVerde.ro.

    Si bineinteles, nu uitati si de campania ,,Frumusetea este in tine”, in cadrul careia puteti dona 5 sau 25 lei, primind in schimb un magnet de frigider sau o sacosa, ambele ilustrate superb de catre Liliana Arnaut. Banii vor fi directionati catre impadurirea terenurilor din sudul Romaniei si va recomand sa sustineti campania aceasta.

 Asadar, pregatiti-va pentru dublu Black Friday BottegaVerde.ro! As fi bucuroasa sa stiu ce produse ati incerca voi de la BottegaVerde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *