Gabryelle’s Blog: BottegaVerde.ro vine cu multe reduceri de Black Friday

 

Acest articol a aparut prima data pe Gabryelle’s Blog.

BottegaVerde.ro vine cu multe reduceri de Black Friday

Nu stiu daca in 2015 BottegaVerde.ro a avut reduceri de Black Friday, insa in 2016 ne promite ca vom avea parte de reduceri cu pana la 80%. Aceasta nu este singura veste buna pe care o primim de la ei in acest an. BottegaVerde.ro ne pregateste nu unul, ci doua weekenduri cu reduceri de Black Friday. Mai exact, in perioda 18-20 Noiembrie, dar si in perioada 25-27 Noiembrie, vom avea cea mai buna ocazie de a pune mana pe produsele preferate la preturi mai mici.

V-am facut curiosi? Atunci puteti intra pe BottegaVerde.ro incepand cu data de 18 Noiembrie, pentru a descoperi toate reducerile disponibile. Puteti profita de Black Friday pentru a cumpara cadourile de Craciun pentru cei dragi, iar ca toata procedura de plasare a comenzii sa fie mai rapida, cel mai indicat ar fi sa va puneti in wishlist produsele dorite, si vineri dimineata nu va ramane decat sa finalizati comanda si sa asteptati curierul la usa.

Ce produse mi-am mai luat de pe BottegaVerde.ro

Eu deja mi-am facut o lista de dorinte cu produse Bottega Verde si astept cu nerabdare ziua de Black Friday. Pana atunci insa, m-am gandit sa va vorbesc despre cateva produse care mi-au sosit recent si care vor intra in teste. Voi incepe cu produsul cadou pe care l-am primit fiindca comanda a depasit 100 lei, si anume un sapun solid cu extract de Lavanda italiana. Cum sunt iubitoare de sapunuri solide, sunt foarte incantata de cele 3 sapunuri pe care le-am primit pana acum.

Pentru mine, parfumul nu este un factor important in alegerea unui produs, insa de data aceasta chiar am fost curioasa sa aflu cum miroase un gel de dus cu extract de struguri rosii. La oferta costa 20 lei, are 400 ml si 12 luni de valabilitate. Aroma sa este intr-adevar speciala, ce ma duce cu gandul la o toamna friguroasa. Ramane sa ii analizez lista de ingrediente si sa il testez.

Deoarece am citit multe recenzii pozitive la bloggeritele din Italia, am fost tentata sa incerc si un mousse detergent cu extract de Aloe Vera. Contine Aloe Vera de origine biologica, are 100 ml, costa 39 lei si are 12 luni de valabiltate. Nu l-am folosit suficient incat sa imi formez o parere finala, insa la prima vedere mi se pare ca are un parfum putin cam intens pentru nasul meu sensibil, curata foarte bine si il consider mai mult potrivit persoanelor cu ten gras sau mixt.

Acest sapun lichid cu extract de orez negru nu este chiar o noutate, insa mi-a placut asa de mult incat am mai luat unul. Are un miros dulce, este bland cu pielea, iar o parte dintre ingredientele sale sunt provenite din agricultura biologica. Daca vi se pare un produs interesant, puteti afla mai multe detalii despre el, citind: Recenzie sapun lichid cu extract de orez negru.

 

Campania „Frumusetea este in tine” de pe BottegaVerde.ro

BottegaVerde.ro nu este doar un alt site de cosmetice, ci se implica in campanii de sustinerea ecosustenabila a mediului inconjurator. Daca va preucupa aceasta problema ce tara noastra o confrunta, puteti face o donatie de 5 sau 25 lei in cadrul campaniei „Frumusetea este in tine”, ajutand astfel la impadurirea terenurilor din sudul Romaniei.

Donand, puteti alege una din cele 4 ilustratii realizate de Liliana Arnaut, iar daca donati in fiecare luna si colectionati toate mesajele motivationale din campanie, veti fi inscrisi automat la tombola cu premii in vouchere cu o valoare totala de 4.500 ron. Daca v-am facut curiosi, puteti citi mai multe detalii despre campania „Frumusetea este in tine”.

Pe voi ce produse de pe BottegaVerde.ro va atrag? Daca nu sunteti inca decisi ce sa va cumparati de pe site, puteti gasi pe blog ca inspiratie, cateva alte recenzii la produse Bottega Verde care mie mi-au placut foarte mult si care de asemenea au ingrediente foarte bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *