Rokolla: Black Friday vine cu reduceri la Bottega verde

colet-bottega-verde-min-665x435

Acest articol a aparut prima data pe Rokolla.

BottegaVerde.ro a reușit să îmi intre rapid în suflet datorită produselor sale care sunt de o calitate ridicată și cu ingriediente foarte curate. Am dat 3 comenzi până acum și a 4-a este în drum spre mine. Nu am găsit nici un produs care să mă dezamăgească și să-mi displacă.

Ce-mi place la Bottega Verde

În primul rând îmi place că pun o atenție deosebită pentru felul în care arată coletul. Este un adevărat răsfăț să primești un colet de la ei. Mesajul este sublim „Frumusețea este în tine”. Iubesc coletele lor în culori vesele care sunt sigilate frumos și de cum desfaci colțul coletului simți un miros plăcut.

bottega-verde-cadou-min

Un alt mare surpriză este Cadoul pe care îl primești garantat pentru comenzile ce depășesc 100 lei. Îți poți alege oricare din cele 4 cadouri propuse. În afară de crema de mâini am folosit toate produsele și mă declar mai mult decât mulțumită. Sunt produse de calitate și asta se vede.

Reduceri de Black Friday pe BottegaVerde.ro

BottegaVerde.ro organizează Black Friday în 2 weekend-uri din luna noiembrie: 18-20 noiembrie, cât și pe 25-27 noiembrie. Reducerile anunțate vor fi de până la 80% așa că am mari așteptări că voi mai face câteva cumpărături și în acea perioadă. Fie că este un ruj, o pudră sau de ce nu o cremă.

Cum trebuie să te pregătești pentru marele eveniment

În primul rând trebuie să vă faceți din timp un cont pe site-ul lor. Modalitatea este foarte simplă și puteți să vă logați direct cu facebook. După ce v-ați creat un cont ar trebui să analizați un pic ofertele existente și să vedeți ce vă face cu ochiul. Următorul pas ar fi să le adăugați la produse favorite și în acest mod ele se vor păstra acolo până când iei o decizie în privința lor. În felul ăsta vineri îți va fi mult mai ușor să plasezi rapid o comandă.

Poți să te pregătești de Crăciun și să-ți faci stocul de ocazia Black Friday. Îți va fi mult mai comod și ție petru că nu vei lăsa cadourile pe ultima sută de metri și poți beneficia de reduceri substanțiale. Ar fi păcat să nu profităm acum. Pe BottegaVerde.ro găsiți o secțiune distinctă cu cadouri și acolo vă puteți alege o gamă de produse gata ambalate, numai bune pentru a fi oferite.

Susține și tu proiectul „Frumusețea este în tine”

BottegaVerde.ro susține campania Frumusețea este în tine care are ca scop împădurirea terenurilor din sudul României. Poți ajuta și tu la susținerea acestei campaniei donând 5 sau 25 lei și în schimbul acestor sume poți primi magnet de frigider sau geantă. Ambele vin în 4 variante și vă puteți alege modelul care vă place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *