Rokolla: Sapun pentru igiena intima Bottega verde

sapun-lichid-igiena-intima-min-768x1024

Acest articol a aparut prima data pe Rokolla.

Igiena intimă este un subiect delicat. Fiecare are propriile metode și diverse produse pe care le folosește. Nu am vorbit niciodată despre acest subiect până acum și tocmai din acest motiv vreau să vă povestesc despre un produs pe care l-am cumpărat de pe Bottega Verde.

Fiecare zonă a corpului trebuie tratată corespunzător așa că dacă folosiți un produs special pentru corp și unul pentru păr eu sunt de părere că este nevoie și de un produs pentru igienă intimă. Produsul are o denumire tare interesantă   „săpun pentru igienă intimă cu lapte de bumbac și colagen vegetal„. Cred că unul dintre motivele pentru care am ales acest produs a fost titulatura spectaculoasă.

Ce spun ei :

„E un săpun cu PH fiziologic delicat, formulă foarte bine tolerată pentru igiena zonelor intime. Îmbunătățită cu lapte de bumbac și colagen vegetal, perfect pentru igiena zilnică, conferă confort pentru prevenirea senzației de disconfort. Parfumul delicat dă un sentiment de confort, de bunăstare și prospețime de lungă durată. E un săpun cu PH fiziologic delicat, formula foarte bine tolerată pentru igiena zonelor intime.”

Ce spun eu:

Mirosul este foarte fin și plăcut sau mai exact are un miros de „curat”. Nu aș putea să definesc exact mirosul.  Îmi place că acest produs vine într-un sticluță destul de măricică care are un sistem de dozare cu pompiță. Apreciez extrem de mult acest detaliu pentru că ultimul produs de igienă intimă nu avea pompiță și este tare incomod de folosit. Produsul are o consistență lichidă și o culoare aproape transparentă.

Un mare minus aș putea spune că este faptul că nu se regăsește nici un detaliu referitor la produs pe etichetă. Știu că produsele sunt fabricate în Italia dar mi-ar fi plăcut să regăsesc un minim de informații și pe etichetă. Dacă totuși aveți nevoie de detalii sau vreți să vedeți cum se folosește produsul, puteți citi pe site.

Folosesc acest produs de igienă intimă cu plăcere și nu am avut nici un disconfort în urma folosirii lui. Se folosește ca oricare alt produs de acest gen. Apăsați o dată sau de 2 ori pe pompiță și apoi clătiți foarte bine.

Acest săpun pentru igienă intimă de la Bottega Verde îl găsiți aici. Nu uitați că e vineri încep reducerile de Black Friday La Bottega verde așa că fiți cu ochii pe ei!

Pentru o nouă comandă Bottega Verde vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ROKOLLA înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 vor putea beneficia de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *