Beauty Barometer: Black Friday cu parfum de Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Beauty Barometer.

Black Friday cu parfum de Bottega Verde cred ca va anima putin atmosfera. Cine adora aromele florale, delicioase si gurmande, trebuie neaparat sa incerce macar un produs Bottega Verde.

Inceputul meu cu acest brand a insemat o serie de geluri de dus cu ciocolata si vanilie neagra. Rezultatul a fost instant seduction, ca sa zic asa. Acum sunt destul de tentata si de produsele de make-up. Momentan am doar un creion de ochicare imi place tare mult si care se potriveste bine cu sensibilitatea mea crescuta la produsele de machiaj.

Cand vine vorba de parfumuri si arome, intotdeauna simti nevoia de ceva nou, poate mai dulce, poate mai oriental, poate floral. Bottega Verde iti cam permite sa te joci cu treaba asta, invartindu-te printre geluri de dus, body spray-uri si lotiuni, toate intens parfumate. Nu stiu cum aleg combinatiile de arome, insa cu fiecare aroma noua ma intreb de unde au avut atatea idei. Trebuie sa incercati macar un parfum, cel de violete, cel de iris sau seria Gradinilor Toscane.

Pentru aceasta campanie de Black Friday, imi place ca structura ofertei este si pe nivele de preturi.

Sub 25 de lei veti gasi multe geluri de dus, oje, balsamuri de buze si spray deodorant cu Neroli, aici le gasesti.

Apele parfumate costa in jur de 50 de lei, cremele de corp cam tot pe acolo, iar parfumul deodorant cu vanilie neagra este doar 27 de lei, il gasiti aici.

BottegaVerde.ro, magazinul online ce comercializeaza produsele naturale numarul 1 in Italia, organizeaza anul acesta doua runde de reduceri de Black Friday, de pana la -80%, in doua week-end-uri consecutive, 18-20 noiembrie si 25-27 noiembrie, la sute de produse cosmetice naturale si seturi cadou. In plus beneficiezi de transport gratuit la cumparaturi de peste 99 lei, cadou garantat pentru orice comanda, precum si livrare rapida. Asadar daca nu reusesti in acest weekend sa te hotarasti, mai ai timp saptamana viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *