Beauty Infusion: Daruieste cadouri magice de la Bottega Verde

craciun bottega verde

Acest articol a aparut prima data pe Beauty Infusion.

Nu imi vine sa cred ca mai sunt doar 11 zile pana la Craciun. Doar 11 zile si o sa simtim din nou magia Sarbatorilor, o sa il asteptam pe Mos Craciun (sau o sa il urmarim pe aplicatia special creata de Craciun si o sa vedem pe unde imparte cadouri) o sa fim si noi Mos Craciun pentru cei dragi si o sa ne bucuram de aceste zile de vacanta.

     Si daca inca nu ati cumparat cadouri pentru cei dragi, astazi o sa va prezint cateva cadouri magice, de la BottegaVerde.ro.  Aceste recomandari sunt valabile si pentru domni, daca vor sa le daruiasca doamnelor produse foarte bune, dar si pentru doamne.

      Asa cum v-am mai spus, pe BottegaVerde.ro, gasiti produse de ingrijire atat pentru femei, dar si pentru barbati, parfumuri si produse pentru casa. Preturile sunt foarte bune, iar produsele sunt calitative.

      Iar luna aceasta, BottegaVerde.ro a pregatit peste 1000 de seturi cadou de cosmetice naturale si cu siguranta o sa va placa macar unul dintre ele. In plus, preturile sunt reduse cu pana la 67%. Super, nu?

M-am uitat si eu la seturile cadou si cu dificultate am ales doar 3 pe care o sa vi le prezint in continuare. Spun ca le-am ales cu dificultate, pentru ca toate sunt irezistibile si au preturi foarte bune.

      Primul este Pachet special Craciun Magic Vanilie Neagra care banuiesc ca miroase genial. Eu am doar gelul de dus din aceasta colectie si mi-a depasit asteptarile. Mie de obicei nu imi plac nici parfumurile si nici gelurile de dus cu miros de vanilie, insa vanilia neagra este delicioasa, are un miros aparte.

pachet-special-craciun-magic-vanilie-neagra-99139142-99139142-1134

       Pachetul contine 7 produse: o crema de maini cu ulei de argan si extract de vanilie neagra (75ml), un ulei de corp cu extract de vanilie si migdale dulci, gel de dus cu extract de vanilie neagra, balsam de buze, parfum deodorant, apa de toaleta si crema de corp hranitoare.  Iar pretul este foarte bun: doar 188 lei. Cum sa rezisti?

       Al doilea este Pachetul Special Craciun Neroli. Si acesta cred ca miroase excelent, pentru ca am gelul de dus din aceasta gama. Este perfect pentru persoanele care adora mirosul de neroli si care sunt in cautare de arome proaspete si feminine.

pachet-special-craciun-neroli-99140293-99140293-1104

        Pachetul este compus din: Crema de corp cu apa de portocale din Sicilia (200ml), parfum deodorant, gel de dus cu apa de portocale din Sicilia, un lac de unghii intr-o nuanta superba, nude si un balsam de buze cu unt de shea, perfect pentru vremea aceasta, cand buzele noastre au nevoie de extra hidratare. Pretul pachetului este de 105 lei.

       Si ultimul, dar nu cel din urma, Pachetul Special Craciun pentru ingrijire cu Migdale Dulci. Este perfect pentru persoanele care cauta o ingrijire mai buna a pielii si o extra hidratare.

pachet-special-craciun-migdale-dulci-ingrijire-99122683-99122683-1140

        Este compus din crema de maini cu migdale dulci, un adevarat rasfat pentru pielea mainilor, care va repara si hidrata in profunzime si din laptele de corp din ulei de migdale dulci. Pretul acestui pachet este de 58 lei.

    Asa cum puteti vedea, seturile cadou sunt pentru toate gusturile si buzunarele si va invit pe site-ul BottegaVerde.ro pentru a va alege preferatul sau preferatele. Voi ce set v-ati dori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *