Rokolla: Alege cadoul potrivit de Craciun!

craciun bottega verde

Acest articol a aparut prima data pe Rokolla.

Orașul a îmbrăcat haine de sărbătoare și peste tot s-a instalat forfota. Am devenit tot mai comodă și îmi place să îmi iau multe produse online ca să evit magazinele aglomerate, să nu mă trezesc cu cine știe ce mamaie că împinge obsesiv un căruț în picioarele mele pentru că era atentă la nu știu ce raft și multe altele.

Cadourile sunt pe primul plan zilele astea. Fie că vrei să cumperi un cadou mai scump sau ceva simbolic, toată lumea cu care intri în contact în ziua de Crăciun trebuie să primească un cadou.

De ce am ales BottegaVerde.ro

În ultimul timp am folosit multe produse de pe site-ul lor și am fost impresionată plăcut de fiecare în parte. La o parte dintre produsele încercate le-am făcut și review-uri pe site-ul meu și găsiți detalii despre ele iar restul produselor cumpărate nu le-am făcut încă un review pentru că nu am avut timp. Cu siguranță, veți vedea review la fiecare în parte pentru că am văzut că și voi căutați detalii despre aceste produse.

BottegaVerde.ro vine în întâmpinarea noastră cu peste 1000 de seturi cadou de cosmetice naturale pentru a îndeplini toate preferințele celor dragi. În această perioadă, găsiți reduceri de până la 67% pe site așa că trebuie să profit.

Cadouri pe categorii

Este complicat să știi exact ce preferințe ar avea prietenii sau chiar mătușile cu care te vei întâlni. Prefer să cumpăr ceva simbolic sau pe care să îl folosească cu plăcere.

Din experiența anilor trecuți, seturile cadou au fost cele mai bune alegeri. Anul ăsta, BottegaVerde.ro are oferte de nerefuzat și am găsit pe site cadouri pentru toată lumea.

pachet-special-craciun-ingrijire-cu-argan-si-iris-99120749-99120749-1130-minCadoul pentru mama va fi ceva mai bogat. Pentru ea vreau o combinație de cosmetice care să cuprindă și o cremă. Folosește foarte creme și ea are alte teorii față de mine dar îi respect principiile. La fel de bine, pot alege și un parfum pentru că o femeie nu are niciodată suficient de multe parfumuri.

Setul cu ulei de argan și lapte de iris este perfect pentru ea și acum este la un preț bun. Este foarte important ca aceste produse să le iau din secțiunea cadouri pentru că în acest fel produsele vin frumos ambalate și nu mai este nevoie decât să le dăruiesc cuiva din dragoste.

pachet-special-craciun-spicy-red-99129401-99129401-1147-minCadoul pentru tata va fi la fel de puternic și în concordanță cu dorințele lui. Un parfum și un gel de duș cu miros de scorțișoară și portocală combinate cu o aromă fresh, va fi pe placul tuturor. Sunt mai mult ca sigură că nu voi da greș cu acest cadou.

pachet-special-craciun-ceai-verde-99126457-99126457-1094-min

Un cadou special pentru o persoană delicată din viața mea. Pentru ea am ales linia de produse cu ceai verde. Până acum am încercat săpunul lichid cu ceai verde care este foarte cremos și cu un miros plăcut iar săpunul pentru igienă intimă îl folosesc și eu în prezent doar că face parte dintr-o altă gamă. Produsele merg pe o linie verde, o linie bio sau mai exact fac parte dintr-o serie lungă de produse pentru persoanele care acordă o atenție specială felului în care arată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *