Gabrielles-blog – 3 idei de cadouri cu arome florale

Acest articol a aparut prima data pe Gabrielles-blog

3 idei de cadouri cu arome florale de la BottegaVerde.ro

Cu pasi grabiti se apropie primavara, Martie cea plina de parfum floral si zile cu prilej de a face si de a primi bucurii. Desi mie nu imi place deloc sa primesc flori taiate sau Martisoare, imi place sa primesc cadou produse de ingrijire cu arome florale sau chiar dulciuri. Daca si voi cunoasteti doamne si domnisoare care apreciaza astfel de daruri mai practice, BottegaVerde.ro va ofera o solutie ideala si rapida care sa va scuteasca de timp pierdut si batai de cap.

De ce arome florale? Fiindca cele 3 seturi pe care vi le prezint mai jos, intruchipeaza perfect anotimpul cand natura se trezeste la viata. Aromele acestor produse de ingrijire ma teleporteaza instant pe un camp cu flori parfumate. Pe site mai pot fi gasite si produse cu arome florale de Neroli, Trandafiri, Menta si multe altele, insa sa va vorbesc putin despre cele pe care le-am ales eu.

 

Gel de dus si sapun lichid cu Lavanda Bottega Verde

Gel de dus cu Lavanda 400 ml si sapun lichid cu Lavanda 250 ml. Ambele produse au arome dementiale si intense, insa ceea ce imi place foarte mult la ele, este faptul ca mirosul lor nu ma duce cu gandul spre un produs cu miros sintetic si deranjant.

Gelul de dus are o textura cremoasa si o culoare opaca. Face spuma din belsug, mai ales daca este folosit impreuna cu un burete de baie. Curata bine, nu usuca pielea si lasa pe corp o aroma delicata ce persista cel putin 12 ore. Sapunul lichid are exact acelasi miros, insa textura sa este mai fluida, iar culoarea este transparenta. Curata bine mainile fara sa le usuce si lasa pe piele un parfum subtil. Gelul de dus a costat 20 de lei si sapunul lichid 17 lei.

Gel de dus si sapun lichid cu Violete Bottega Verde

Gel de dus cu Violete 400 ml si sapun lichid cu Violete 250 ml. Chiar daca si celelalte produse au miros intens, atunci cand am deschis coletul, aroma de Violete era de departe cea care predomina. Se simtea in aer atat de puternica, incat primul meu gand a fost ca s-a varsat in colet unul dintre recipiente.. insa nici vorba de asa ceva big grin

Gelul de dus se simte foarte placut in contact cu pielea, face o spuma densa si catifelata, hidrateaza intens, iar aroma sa imi da impresia ca sunt acoperita de Violete. Dupa spalare, parfumul persista putin mai mult fata de cel cu Lavanda si Iris. De asemenea, sapunul lichid are exact aceeasi aroma, insa este putin mai discreta. Nu usuca deloc pielea si nu mi-a oferit nici o surpriza neplacuta in ceea ce priveste testelor la care l-am supus. Gelul de dus a costat 21 de lei, iar sapunul lichid 17 lei.

Gel de dus si sapun lichid cu Iris Bottega Verde

Gel de dus cu Iris 400 ml si sapun lichid cu Iris 250 ml. Nu imi mai aminteam prea bine mirosul acestei flori, insa adorand parfumul floral, eram sigura ca nu ma va dezamagi. Dupa ce am mirosit gelul de dus, mi-am amintit brusc de stanjeneii pe care ii aveam in gradina cand eram mica, astfel ca am cautat pe net sa aflu daca nu cumva este vorba despre aceeasi floare. Dupa nu prea multe cautari, am descoperit ca intr-adevar irisul este de fapt stanjenelul din gradina bunicii.

Spre deosebire de celelalte doua geluri, acesta are o textura putin mai fluida, iar culoarea sa este de un albastru-violet transparent. Nici acesta nu lasa senzatie de piele care strange, curata delicat, face spuma suficienta cat sa nu folosesc un sfert din recipient, si lasa pe corp un parfum subtil. Exceptand aroma, culoarea si textura care este putin mai densa si mai cremoasa, despre sapunul lichid nu mai am nimic de adaugat. Daca ar fi sa numesc un invingator, dintre cele 3 arome as spune ca cea de Iris este preferata mea. Gelul de dus a costat 18 de lei si sapunul lichid 17 lei.

Bineinteles ca nu se putea sa lipseasca din colet produsul cadou pe care BottegaVerde.ro il trimite la fiecare comanda ce depaseste suma de 100 lei. Si de aceasta data am primit tot un sapun solid cu extract de struguri rosii, si o felicitare cu mesajul “Frumusetea este in tine”. Pe langa aceste doua atentii, intotdeauna am apreciat si felul in care sunt ambalate produsele trimise de ei.

Voua ce va place sa primiti de 1 Martie, Martisoare si flori, sau preferati cadourile mai practice si cele comestibile? big grin Daca va intereseaza sa aflati detalii si despre alte produse Bottega Verde care mi-au placut, pe blog puteti citi mai multe recenzii si prezentari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *