Strumfette – Rasfat pentru buze de la Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Strumfette.

Balsamul de buze este hidratant, ofera si protectie pentru buze, avand SPF 15 si mai ales le coloreaza foarte frumos. Textura este de vis, delicata si cremoasa. Nu lasa vreo urma uleioasa pe buze desi contine ceramide din floarea soarelui. Miroase extrem de bine, usor dulce.

 

Il gasiti aici. Textura este foarte cremoasa, datorita untului de mango din compozitie si este o adevarata placere sa-l folosesti. Cred ca voi intinde mana si dupa nuanta nude.
Ambalajul este tare dragalas si se inchide bine. Nu exista riscul sa se deschida in geanta si sa pateze ceva.


Cand este frig ma asigur ca buzele mele sunt hidratate, pentru ca un ruj se vede foarte urat pe buze crapate. Pentru a preveni acest lucru am nevoie de un balsam de buze. Eu il folosesc pe cel cu ulei de argan si lapte de iris. Ofera o stralucire aparte buzelor, nu este lipicos sau vascos. Vine intr-un tub micut si usor de manevrat, sub forma unui stick.

Acest balsam da un aspect fresh fara a avea particule stralucitoare in el. Este intr-o nuanta naturala si imi place pentru ca imi ingrijeste foarte bine buzele, le hidrateaza si le ofera stralucire si confort.

Rujurile Botega Verde sunt cele mai faine, sunt foarte moi si catifeleaza buzele la fel de bine ca un balsam.
Imi plac rujurile care hidrateaza buzele si acesta indeplineste criteriile mele. Are si putin sclipici, fara insa a fi deranjant.  Contine ulei de avocado si extract de aloe. Rezista pe buze si completeaza foarte bine un machiaj. Nuanta este delicata, fina, se numeste baby pink si o gasiti aici. Acum este si la oferta, il puteti achizitiona cu o reducere de 47%, la pretul de 37 de lei.

Imi place pigmentarea lui, aplicarea este usoara si rezista cateva ore pe buze. Are o textura cremoasa, ofera un luciu semi-lucios si nu usuca buzele.
Ambalajul este dragut, elegant, are dimensiunile unui ruj normal si este usor de purtat in porfard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *