Diana Lazar Blog – Make-up festiv cu Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Diana Lazar Blog

Pentru ca luna februarie aduce cu sine Dragobetele si Valentine’s Day, in care sarbatorim cel mai inaltator sentiment, iubirea, va propun astazi un make-up festiv. Am avut emotii cand m-am alaturat campaniei de a realiza un tutorial foto cu un machiaj realizat de mine, fiind prima mea experienta de acest gen. Asa ca, va spun de pe acum, nu sunt asa priceputa in make-up, nici make-up artist, insa am revenit astazi pe blog pentru a va povesti si voua despre produsele minunate pe care le-am descoperit in materie de machiaj. Pentru un look de sarbatoare am ales cateva produse de la Bottega Verde. V-am povestit si cu alte ocazii despre produsele lor, care imi plac tot mai mult pe masura ce le descopar, pentru ca au o calitate superioara, fiind caracteristice si deosebite de altele prin parfumul lor unic, prin texturi cremoase si culori vibrante. Sa trecem la treaba, adica la make-up! Am ales sa pun accentul doar pe unele trasaturi, asa ca am folosit patru produse de la Bottega Verde.

8

Primul produs ales de mine a fost o mini paleta de farduri, Trio umed/uscat cu proteine de matase si vitaminele A, C, E in nuante de roz-mov si maro(click pe cuvintele scrise cu rosu pentru a vedea produsul si pretul acestuia). Imi place consistenta fardurilor de pulbere compacta si matasoasa, cu textura sidefata, potrivita unui look de sarbatoare. Are o dubla utilizare, si anume daca doriti un aspect mai natural si discret folositi aplicatorul uscat, iar daca doriti sa obtineti un machiaj mai dramatic, cu efecte intense, folositi cu aplicatorul umed.

11

Al doilea produs ales pentru realizarea acestui machiaj a fost Rimelul pentru alungire cu proteine de matase, vitamina E si piersica(click pe cuvintele cu rosu pentru a vedea detaliile produsului). L-am ales pentru a intensifica privirea si pentru a imbraca genele cu “haine de matase” si pentru a le alungi in mod natural.

10

Al treilea produs folosit de mine a fost Rujul cu ulei de avocado si extract de aloe, in nuanta ciclam(puteti vedea si celelalte nuante superbe dand click pe cuvintele scrise cu rosu). Este un ruj hidratant, dupa cum ii spune si numele, care a sosit in trusa mea de machiaj imbracat intr-un ambalaj elegant si stralucitor, argintiu. Apreciez grija echipei Bottega Verde de a folosi ingrediente naturale in produsele cosmetice, facandu-le astfel si mai atractive. Rujul are un aspect perlat pe buze, hidratandu-le in profunzime datorita uleiului de avocado si a extractului de aloe.

39

Ultimul produs, dar nu cel din urma, a fost Lacul de unghii in nuanta mov sidefat(va invit sa vedeti multe nuante frumoase si  culori festive dand click pe cuvintele cu rosu). Oja, desi nu este un produs de make-up propriu-zis, a completat perfect machiajul in nuante de mov-pruna, dand un plus de stralucire. Sincer, este cea mai buna oja testata de mine pana acum la capitolul rezistenta si culoare. M-am dat cu ea marti dimineata si inca o port si arata bine, in conditiile in care la mine sare de pe unghii o oja in maxim doua zile. Cu siguranta o voi recumpara si in alte nuante pentru ca imi place enorm si are un aspect perlat-sidefat, cu textura aceea de gel. Un alt avantaj este ca se aplica foarte usor, si se usuca relativ rapid chiar si in doua straturi fara sa arate ingrosata. Imi pare rau ca nu s-a vazut si in fotografii cat de bine arata pe unghii, dar credeti-ma ca daca o folositi o singura data, va deveni preferata voastra.

9

Eu am ales doar aceste produse, insa pe site, la categoria Make-up puteti vedea toata gama, aici. Si daca v-am prezentat produsele folosite in machiaj, va las mai jos fotografiile cu pasii urmati in realizarea acestuia.

40

Machiajul realizat de mine, desi este unul festiv, am ales totusi sa il pastrez in sfera naturala pentru ca produsele Bottega Verde imi inspira acest lucru. In realitate, machiajul a aratat ceva mai colorat si intens, insa in fotografii pare mai diminuat. Am folosit fardurile cu pensula uscata pentru un aspect natural, insa puteti jongla cu un aspect mai vibrant al culorilor prin folosirea aplicatorului umed. Rujul l-am folosit ca atare, fara altceva, insa cu un creion puteti intensifica aspectul culorii. Apoi am intensificat privirea cu ajutorul rimelului cu proteine de matase si am adaugat un strop de culoare pe unghii si gata!

Astept sa imi spuneti daca si voua va plac produsele Bottega Verde si daca va tenteaza ceva de pe site. Va astept si pe pagina mea de facebook, Diana Lazar Blog, unde imi puteti urmari activitatea si postarile mele. Va multumesc pentru atentie si va doresc o luna februarie cat mai frumoasa, in care sa radiati de frumusete din interior spre exterior! ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *