Rosudirect – De Dragobete o sa fiu… a sweet cupcake!

Acest articol a aparut prima data pe rosudirect.com

N-am avut niciodată probleme în a cuceri pe cineva şi nu ştiu ce este singurătatea. Excepţie făcând perioada de aproximativ un an în care am ales să fiu doar pentru mine, să iau o pauză de la viaţa de cuplu, să-mi deschid aripile şi să mă bucur de singurătate. Mi-a plăcut compania mea, însă mi-au plăcut mai mult ochii albaştri care mă priveau curioşi. Ce pot să scriu cu exactitate este secretul meu, asul pe care l-am avut în mânecă în ceea ce priveşte cuceririle. Ce timp mai bun pentru a face asta decât perioada de dinainte de Dragobete? De sărbătoarea dragostei o să împărtăşesc cu voi secretul meu.

Mike, cel mai bun prieten al meu şi totodată deţinătorul acestui blog, mi-a făcut recent cadou un voucher de cumpărături pe unul dintre site-urile mele preferate – BottegaVerde.ro. Mi-am ales 4 produse de make-up, iar prin intermediul lor vă spun secretul meu în ceea ce priveşte cuceririle.

Ideea de bază este faptul că bărbaţii apreciază frumuseţea naturală. Nu vor să vadă 3 straturi de fond de ten, nu ştiu ei ce este iluminatorul sau bronzer-ul, nu le plac buzele negre, albastre sau verzi… Deşi fac aceste afirmaţii, nu recomand nici să vă daţi jos din pat şi să plecaţi la întâlnire. Bărbaţii apreciază frumuseţea naturală, însă vor totuşi să vadă că suntem atente cu noi, că ne îngrijim, că ne dăm un pic silinţa să dăm bine. Iar soluţia aici este să folosim make-up-ul în avantajul nostru.

La partea de fond de ten nu mă bag, pentru că fiecare foloseşte în funcţie de acoperirea de care are nevoie (personal folosesc un BB cream). În ceea ce priveşte culorile, însă, sunt adepta nuanţelor dulci şi apetisante de roz şi piersicuţă. De aceea am decis să folosesc voucher-ul din partea lui Mike pentru produse pe care să le folosesc de Dragobete şi care să mă ajute să fiu în continuare prăjiturica cea de toate zilele.

Bottega Verde

Cele 4 produse pe care mi le-am ales sunt următoarele:
luciu foarte strălucitor cu efect de vinil (cu extract de piersică şi vitamina E) – nuanţa roz natural
– gel shine – lac de unghii – nuanţa roz mediu
creion de ochi cu vitamina C şi E – efect smoky – rezistent – nuanţa abanos
– creion de ochi iluminator cu vitamina E

Ce e aşa de special la acest mix de produse? Buzele colorate într-o nuanţă cuminte de roz mă ajută să fiu dulce. Oja, a cărei culoare este tot roz, de data aceasta o nuanţă mai îndrăzneaţă, mă ajută să mă păstrez în zona de feminitate, însă combină dulcele glosului cu… orice adjectiv sexy care-ţi trece prin minte. Iar creioanele de ochi le-am ales în nuanţe de pâmânt (maro şi bej iluminator) pentru a rămâne cu machiajul în zona frumuseţii naturale. Ca să reuşesc să fac asta, secretul este să mă feresc de negru la ochi. Orice nuanţă de maro e ok, toate fiind calde şi cu o tentă naturală. Deşi rezultatul final spune despre mine că sunt o dulce de la natură, produsele pe care le folosesc, dar mai ales nuanţele pe care le aleg, sunt cele care mă ajută destul de mult în acest sens.

Nu toţi bărbaţii vor femei puternice. Sau tupeiste. Sau, la polul opus, care nu se aranjează absolut deloc. Însă aproape toţi au o pasiune pentru fetele dulci. Trust me!

Dacă îţi plac produsele pe care le-am ales eu pentru Dragobete şi vrei să vezi ce alte minunăţii mai sunt la reducere la Bottega Verde, aici găseşti toate produsele lor de make-up

1 Comment

Add Yours
  1. 1
    Lamiita Petre

    Bine punctat. Trebuie sa fim feminine, nu vulgare, nu „lasa-ma sa te las”. Imi plac alegerile tale si pot sa spun ca se incadreaza si in preferintele mele, atat ca produse cat si ca nuante. Din pacate, nu am folosit produse de make-up pana acum de pe acest site, doar un gel de dus si un sapun de care am fost incantata. E in atentia mea aceasta sursa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *