Diana Lazar Blog: Bucuria de a deschide un colet de la Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Diana lazar blog.

Fiecare comanda plasata la Bottega este caracterizata de nerabdare, asteptare si bucuria deschiderii coletului. Echipa Bottega te intampina de fiecare data cu zambete, cu lozinca „Frumusetea este in tine!” si cu un cadou la fiecare comanda plasata. Si de data aceasta  mi-am asteptat cu nerabdare cutia cu cele trei produse comandate. Auzisem de la Beauty Barometer de pudra de la Bottega,  cea compacta si hidratanta, si cum pudra din dotare pe care o folosesc acum e pe final, am zis ca aceasta pudra trebuie incercata. Zis si facut, am pus in cos pudra, alaturi de un anticearcan cu rol iluminator si de un demachiant cu lapte de migdale. Si pe langa cele trei produse, am primit cadou si un sapun cu violete care imi parfumeaza mainile dupa fiecare spalare.

11

   Pudra hidratanta cu acid hialuronic si vitamina E are o formula usoara din cate am observat, oferind un aspect lejer, natural si placut. Nu incarca tenul si nici nu da acel aspect prafos. Eu am tenul normal spre uscat si-mi este potrivita aceasta pudra tocmai pentru ca are un finish natural. O gasiti aici, iar in caz ca nu stiti ce nuanta sa alegeti, eu am luat bej natural. Imi place si ambalajul in care vine pudra, si stiti deja ca pentru mine, ambalajul si designul inseamna enorm. Imi place ca un produs prin felul in care arata sa fie „fotogenic”, sa arate impecabil, elegant si fara cusur, iar aceasta pudra chiar are o nota mare la acest capitol.

12

13

16

17

    Al doilea produs ales de mine a fost un BB Concealer, cu extract de rodie si vitamina E. Citisem un review al acestui produs pe blogul Amaliei Avram, si am decis sa il incerc si eu. Am luat nuanta ivoire, fiind cea mai deschisa nuanta. Este primul anticearcan folosit de mine, asa ca nu prea va pot da detalii la acest capitol. Din fericire, nu ma confrunt cu problema cearcanelor, insa putina luminozitate este de dorit in acea zona, in care nu dorim sa ni se citeasca oboseala. L-am folsoit o singura data si ce va pot spune momentan, este ca are o acoperire medie, chiar lejera as spune si se potriveste nevoilor mele de reimprospatare si revigorare. Mi se pare un produs de zi cu zi, usor, neavand acoperire mare astfel incat reprezinta o alegere potrivita pentru cineva care nu doreste un „efect de salon” intr-o zi obisnuita.

14

19

   Si daca am inceput cu produse de machiaj, finalizez postarea cu un produs de curatare, laptele demachiant cu ulei si lapte din migdale. Este dedicat pentru zona fetei si a gatului, nu si pentru ochi, oferind un adevarat deliciu la propriu in procesul demachierii. Miroase atat de bine incat ma simt intr-o gradina roditoare si parfumata. V-am povestit si cu alte ocazii ca apreciez la produsele Bottega ca redau senzatia de „miros de gradina”, ducand inspre zona naturala si luxurianta. Laptele demachaint indeparteaza eficient impuritatile si machiajul asa cum scrie si in decsrierea acestui produs, venind la pachet si cu parfumul delicat de miere si migdale. Eu il am de mai bine de o saptamana si de atunci il folosesc zilnic.

10

15

    Si pentru ca este primavara, Bottega Verde ne intampina cu oferta la parfumuri de -42%, care sa va aduca un strop de culoare, esenta si flori, ambalate in sticlute frumoase. Oferta o puteti vedea accesand acest link ❤

1Martie (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *