7 super beneficii ale acidului hialuronic

In prezent, exista multi factori care ne pot afecta pielea, inclusiv asa-numitele „produse de ingrijire” care ne provoaca afectiuni la nivelul pielii din cauza ingredientelor nocive. Acidul hialuronic nu este unul dintre aceste ingrediente. Ci dimpotriva, este unul dintre cele mai benefice pentru toate tipurile de piele.

 

Acidul hialuronic are puternice proprietati anti-imbatranire si este, de asemenea, unul dintre ingredientele premium care ofera hidratarea necesara pielii, avand beneficii chiar si pentru tenul gras, sensibil sau predispus la exfoliere”, spune Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.

Vrei sa ai o piele supla si sanatoasa? Iata cum te poate ajuta acidul hialuronic:

Acidul hialuronic este un glicozaminoglican, o substanta naturala vitala pentru promovarea pielii intinerite. Acidul hialuronic lucreaza pentru a mentine fiecare aspect al pielii stabil, protejat si, in mod constant, reinnoit. El are, de asemenea, capacitatea uimitoare de a atrage si detine cantitati mari de umiditate.

Un gram de acid hialuronic poate stoca pana la sase litri de apa. Dar ceea ce este si mai impresionant, acidul hialuronic poate face acest lucru pentru piele fara a se vedea in plus pe cantar. Pentru un astfel de efecte, incearca crema de fata IaluronPlus cu acid hialuronic si flori albe de la Bottega verde, la 98 de lei.

Mentine pielea tanara. Una dintre calitatile pielii tinere este capacitatea sa de a retine apa si o cantitate echilibrata de umiditate. Pe masura ce imbatranim, pielea noastra isi pierde capacitatea de a mentine aceasta proprietate, rezultatul fiind o pierdere vizibila de fermitate, maleabilitate si aspectul diminuat al supletii acesteia. De aceea este indicat sa folosim din timp produse naturale care sa ne mentina pielea tanara, cum este serul cu acid hialuronic IaluronPlus de la Bottega Verde, la 100 de lei.

Elimina ridurile. Acidul hialuronic poate imbunatati continutul de umiditate, revitaliza straturile exterioare ale pielii, astfel incat aceasta sa arate si sa se simta mai moale, mai fina, si, mai ales, hidratata. Astfel, se imbunatateste instantaneu aspectul liniilor fine si a ridurilor, chiar si a celor din zona sensibila a ochilor, datorita efectelor benefice ale cremei antirid pentru ochi cu acid hialuronic IaluronPlus de la Bottega Verde, la 70 lei.

Protejeaza pielea de razele UVA. Pielea sufera din cauza expunerii neprotejate la soare, a ingredientelor de ingrijire dure si a mediului, factori care slabesc suprafata pielii. Proprietatile pielii sunt vizibil imbunatatite cu ajutorul acidului hialuronic care atenueaza aceste probleme, in special atunci cand este utilizat ca parte a unei rutine complete anti-imbatranire. Gama de produse cu acid hialuronic IaluronPlus de la Bottega Verde, ofera o ingrijire speciala pielii si o protejeaza de razele nocive ale soarelui, darorita factorului de protectie SPF15 prezent in toate produsele acesteia.

Acidul hialuronic are rol antioxidant. Cercetarile de specialitate au demonstrat, de asemenea, un alt aspect fascinant al acidului hialuronic. Acesta are rol de antioxidant, de aparare impotriva factorilor nocivi ai mediului.

Eficient pentru tenul gras. Acidul hialuronic este foarte util pentru toate tipurile de ten. Daca ai tenul gras sau mixt, acid hialuronic intr-o solutie pura de fluid este ideal. Aceste formule fluide au o textura usoara in mod exceptional, care se simt usoare pe piele si trateaza problemele si aspectul acestui tip de ten.

Bland pentru pielea sensibila. Acidul hialuronic este, de asemenea, incredibil de bland, chiar si pentru pielea mai sensibila, predispusa la roseata. De fapt, influenta sa pozitiva pe suprafata pielii se datoreaza beneficiului sau natural de calmare, ceea ce inseamna ca poate ajuta ata pielea sensibila, cat si pe cea predispusa la afectiuni mai grave.

Pentru a avea o rutina completa de ingrijire a pielii, este indicat sa se foloseasca produse speciale pentru zonele fetei si pentru perioada aplicarii. Crema de noapte IaluronPlus cu acid hialoronic de la Bottega Verde, la 102 lei, este nutritiva si ingrijeste delicat pielea sensibila.

BottegaVerde.ro detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare element al fetei, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a pielii, alege produsele naturale pe baza de acid hialuronic din gama Ialuron Plus de la Bottega Verde. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *