Style and the city:Primăvară pe chip cu produse de îngrijire a tenului via Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Style and the City.

O veni frumusețea din interior, dar e musai să-i dăm o mână de ajutor și din exterior.

Curățarea, tonifierea și hidratarea zilnică sunt reguli sfinte pentru îngrijirea tenului, iar crema de față este obligatorie în orice ritual de frumusețe. Nu sunt eu un exemplu de urmat, dar cele câteva riduri ce-mi rânjesc în oglindă mă fac să iau atitudine și să fiu ceva mai responsabilă cu tenul meu.

Crema! Da, pun mare preț pe crema de față! Cred că aceasta trebuie să fie de calitate, să conțină ingrediente specifice nevoilor pielii și să aibă o textură ușoară care să asigure hidratarea necesară fără a lăsa pielea uleioasă. Și cum soarele are două fețe, se recomandă ca loțiunea de față să conțină și factor de protecție solară!

OK! Am 30+ 2. Deci, mă orientez spre o cremă cu acțiune anti-age. Ingredientul de încredere – acidul hialuronic. Factorul de protecție – un must. Efectul dorit – hidratare intensă și atenuarea ridurilor. Intru repede pe Bottega Verde – site-ul pentru cosmetice cadou nr. 1 în Italia și caut, caut, caut, până găsesc ACID HIALURONIC – CREMA DE FAȚĂ, EFECT FILLER, CU ACID HIALURONIC ȘI EXTRACT DIN FLORI ALBE, SPF15 (50 ML). Hopa! Comandă finalizată și surpriză garantată! În coș a intrat și un săpun de violete cadou și nu pentru că aș fi eu cu stea în frunte, ci pentru că la orice comandă plasată pe site, te alegi cu unul din cadourile disponibile. Grozav, nu?

Pachetul a ajuns neașteptat de repede, într-un ambalaj vesel și colorat. Curioasă, am desfăcut de îndată crema și m-am lăsat cucerită de aroma discretă cu notă florală, fructată și mult verde. Aplic crema în fiecare dimineață pe față și… nu pot să spun (încă) că m-a întinerit peste zi, dar pare a avea efectul pe care îl promite. Se absoarbe ușor și nu lasă acea senzație de ten încărcat. Îmi simt pielea hidratată, catifelată și mult mai luminoasă.

În descrierea produsului se subliniază faptul că această cremă este formulată pentru a reține apa în celule, conferă volum și atenuează ridurile, conținând extract de acid hialuronic și extracte de flori albe, lotus, crin alb. Acțiunea anti-age integrală prezintă și factor de protecție solară SPF15, contribuind la protejarea pielii de foto-îmbătrânire.

Recunosc că anume prezența filtrelor SPF15 din cremă îmi conferă un anume confort atunci când alerg cu orele după bebe prin parc iar soarele mă gâdilă în creștetul capului. Îmi văd eu liniștită de copil, că de ten se ocupă crema de zi via BottegaVerde.ro. Echitabil, nu?

Pe BottegaVerde.ro găsiți o gamă variată de creme, de zi și de noapte, de față și de corp, plus sute de produse cosmetice minunate, iar vestea cu adevărat grozavă este că vi s-a pregătit un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul STYLECITY înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el.

Succes și nu uitați… frumusețea este în voi! ?

– See more at: http://www.styleandthecity.ro/primavara-pe-chip-cu-produse-de-ingrijire-a-tenului-via-bottega-verde/#sthash.qJAYRS5G.dpuf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *