Let’s talk: Parerea mea despre ojele Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Let’s talk.

Buna , fetelor!
Va sunt datoare cu un review al ojelor Bottega Verde. Vinerea trecuta am primit un colet de la ei , despre care v-am discutat aici.
Am folosit fiecare oje , iar pentru 3 am realizat si modele diferite : Un degrade , un leopard print si o manichiura numita Pond .( Va voi explica imediat pasii.)

Prima oja cu care vreau sa incep este aceasta . Opaca in doua staturi , se usuca repede si are o pensula lata. Modelul pe care l-am realizat pentru ea a fost un degrade. Am aplicat oja pe 4 unghii , iar pe una am aplicat baza alba . Dupa ce s-a uscat am aplicat pe un buretel o dunga mov si una de alb , iar apoi am tapotat pe unghie.Am repetat procedeul de 2 ori , apoi am sigilat cu top coat.

           A doua manichiura am realizat-o cu aceasta oja. Am aplicat doua straturi pe toate unghiile , apoi pe inelar am facut cateva puncte albe cu ajutorul punctatorului. Cu oja neagra am facut in jurul lor niste C-uri. Pe degetul mijlociu am aplicat un rand de pietricele aurii.

 

A treia manichiura am realizat-o cu ajutorul ojei albe. Are o textura laptoasa si nu poate fi opaca in 3 straturi , asa ca am ales un model care sa o puna in evidenta.In trecut am scris un articol despre utilizarile ojei albe transparente, unde am omis aceasta utilizare.Am aplicat doua straturi , apoi am inceput sa fac puncte cu oja Succo Di Mora . Dupa ce s-au uscat am aplicat alt strat de oja alba , apoi alte puncte , apoi alb . Am repetat acest procedeu de trei ori si am obtinut acest efect.

Ultima oja a fost aceasta . Pentru ea nu am mai realizat un model si am ales sa-i  prezint

adevarata frumusete. Am aplicat doua straturi , apoi am scos-o in soare . Nu am putut prinde adevarata sclipire.

 

Acestea au fost toate achizitiile mele de la Bottega Verde. Sunt tare incantata de ele si va recomand si voua sa le incercati. Pentru cititorii mei au si un cod de reducere. Poti introduce codul MANICHIURISIMPLE pentru a beneficia de un discount de 10%.Codul este valabil primilor 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *