BottegaVerde.ro si Floria surprind adierea primaverii intr-o noua colectie de parfumuri

Florile si miresmele lor au inspirat scriitori celebri pentru a face cele mai frumoase declaratii de dragoste. Parfumul alaturi de un buchet de flori reprezinta cel mai frumos cadou pe care il poti face unei persoane dragi. Noua gama de parfumuri BottegaVerde.ro – Gradinile Toscanei – a inspirat floristii Floria in crearea unor aranjamente de poveste care te vor ajuta sa iti exprimi sentimentele cele mai profunde pe care le ai pentru persoanele iubite. Fiecare esenta se imbina perfect cu florile sezonului cald, emanand prospetime si romantism, iubire si incredere.

Max Muller era de parere ca „o floare nu poate inflori fara lumina soarelui, la fel cum un om nu poate trai fara iubire.” De aceea, atunci cand vrem sa ne facem cunoscute sentimentele fata de cineva drag, surprindem cu o floare. De multe ori, acestea spun mai mult decat cuvintele…

Colectia cuprinde 8 ape de toaleta sofisticate, dominate de esente florale culese direct din Gradinile Toscanei, create special pentru doamne. Stradela Mugurilor, Campii Inflorite, Campiile Sarutului, Fructele Soarelui, Stradela Florilor, Fontana Delle Musse, Aleea de delicii si Parfumuri de flori au la baza ingrediente alese cu grija, pentru a bucura cu arome delicate, profunde si pline de prospetime care ofera o stare imediata de fericire. Parfumurile Bottega Verde sunt un exemplu foarte special de implicare a naturii in selectia celor mai seducatoare arome. Natura este facuta din culori si parfumuri care, in laboratoarele Bottega Verde s-au transformat in ape de toaleta de neuitat, inspirate din natura mediteraneana. Astfel natura devine moda si trend.

Fiecare parfum se adreseaza unei persoane speciale. Exprima-ti sentimentele prin cele mai frumoase cadouri, alaturi de un buchet de flori potrivit, in functie de persoana pe care vrei sa o surprinzi. Atat in florarii, cat si in online, decoratorii Floria iti stau la dispozitie cu sfaturi si recomandari pentru a alege buchetul de flori perfect. Daca alegi varianta de livrare online, in doar doua ore Floria.ro iti trimite buchetele si aranjamentele florale, oriunde in tara. In plus primesti gratuit o felicitare si poza cu buchetul real ce urmeaza a fi expediat.

Pentru persoana iubita alege un parfum parfum imbietor care aduce in sufletul sau note indragostite si pasionale, gentile si romantice. In general se folosesc notele de iasomie, tuberoza, bujori, vanilie, mosc, trandafiri, lana de casmir, lemn de cedru. Acestea emana senzualitate, pasiune. Sunt esente puternice care raman vreme indelungata pe piele. Recomandate sunt Apa de toaleta Gradinile Toscanei – Stradela Florilor, Apa de toaleta Gradinile Toscanei – Stradela Mugurilor, Apa de toaleta Gradinile Toscanei – Parfumuri de flori. Sunt esente care te invaluie intr-o escapada romantica, o promisiune de iubire, o gradina parfumata, in culorile iubirii, un sarut de primavera.

Alaturi de aceste esente se recomanda un buchet de trandafiri rosii sau albi. Acestia semnifica pasiune, iubire pura, dragoste eterna, sinceritate. La fel de bine merg si bujorii, supranumit si „rege al dragostei”, reprezentand cele mai senzuale flori ale lumii, cunoscuta in Feng Shui pentru dragoste si sentimente romantice, conferind cuplului o casnicie fericita, noroc si bogatie.

Pentru mama opteaza pentru parfumurile dulci, florale, care genereaza o stare de bine, pentru momente lipsite de griji, care sa o duca cu gandul la copilaria ta si la clipele petrecute impreuna. Legatura pe care o ai cu mama ta este cea mai puternica, de incredere, care te va inspira pe parcursul vietii. La fel trebuie sa fie si parfumul pe care i-l oferi cadou. Poti opta intre Apa de toaleta Gradinile Toscanei – Campiile sarutului sau Apa de toaleta Gradinile Toscanei – Fontana delle Muse.

Mama merita cele mai frumoase flori. Daca vrei sa o surprinzi cu ceva deosebit, poti miza pe un aranjament floral care sa o duca cu gandul la o amintire.

Pentru prietene se recomanda parfumurile fructate si proaspete, vesele si fabuloase, care sa evidentieze prietenia si increderea care va leaga si care sa va faca sufletul sa radieze de fericire. Mergi pe note florale de lavanda, roze sau patchouli, lemn de cidru, praline, coacaze negre. Apa de toaleta Gradinile Toscanei – Aleea de delicii si Apa de toaleta Gradinile Toscanei – Fructele Soarelui descriu perfect prietenia care va leaga!

Daca vrei sa ii oferi un buchet de flori celei mai bune prietene, alege orice tip de flori stii ca ii plac. Daca esti lipsita de inspiratie, poti face un buchet cu florile de sezon, asortandu-le la culorile pe care stii ca le poarta sau dupa notele parfumului preferat. De asemenea, va trebui sa iei in calcul si personalitatea pe care o are.

Bottega Verde a inceput ca un magazin pe baza de plante in anul 1972, in Pienza, in inima Toscanei. Palatul Massaini, un castel minunat, amplasat pe o splendida campie intinsa este locul de inspiratie al ingredientelor active ale apelor de parfum Bottega Verde. Astazi, Bottega Verde concepe produse si distribuie produsele proprii, devenind primul lant de produse cosmetice de firma din Italia: in peste 40 de ani de existenta, a dat un nou sens expresiei „de la producator la consumator”. Comandati produsele pe www.bottegaverde.ro

Grupul Floria opereaza floraria online Floria.ro, reteaua de florarii Floria In Strada, precum si divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demareaza, pe langa operarea florariilor si gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice si in zona de vanzari engros.

Floria.ro, afacerea care conduce in topul vanzarilor online de flori, a implinit in 2016 6 ani de existenta. Floria.ro a castigat de cinci ori titlul „Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010, 2013, 2014, 2015 si 2016) si din mai 2015 este Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei pentru buchete si aranjamente.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *