Fleur de moule: Verde! Bottega Verde! | review

Acest articol a aparut prima data pe Fleur de moule.

Hi! Așa cum v-am promis pe Istagram, astăzi vă spun câteva cuvinte despre experiența mea cu Bottega Verde, iar în final am o SURPRIZĂ pentru voi.
Am ales de pe site trei produse de care aveam musai nevoie și anume mascara, corector și un creion iluminator. Totul minunat! A doua zi după plasarea comenzii am fost contactată telefonic de cineva din stuff care mi-a vorbit EXTREM de frumos, pentru a-mi aduce la cunoștință faptul că mascara pe care eu îl alesesem își schimbase înfățișarea, din ambalaj alb, acum avea ambalaj negru. M-a întrebat dacă mai vreau să adaug ceva la comandă și m-a consiliat în alegerea unui produs cadou, din cele disponibile. La o comandă de peste 99 de lei, primiți un produs cadou. Cadoul ales de mine a fost gelul de duș și voi încheia cu el acest mic review.

Creionul iluminator

Primul lucru pe care vreau să vi-l spun este că NU AM O ASCUȚITOARE în casă. :))) L-am folosit obsesiv și acum am nevoie de o ascuțitoare. 😀 Recunosc că l-am folosit atât ca fard, dar și ca iluminator în colțul ochilor, in v-ul buzelor și puțin pe pomeți. Ador acest creion, nu are particule violente care să pară cheap și exagerat, e un shimmer subtil și cremos. E atât de practic și finuț, încât nu pot să n-o spun: este produsul meu PREFERAT din această mini serie.

Mascara
 
Îmi place foarte tare aplicatorul, are perii mici și deși, nu încarcă, dar oferă volum. Despre alungire nu prea știu ce să vă spun, deoarece eu am genele foarte mici și amărâte :)) și cred că nimic nu poate face minuni pentru mine din acest punct de vedere, Este un mascara de calitate, se simte atât în textura lui, mirosul și felul în care arată genele după aplicarea lui. Este foarte pigmentat, deci dacă sunteți adeptele genelor nu foarte negre, alegeți o altă nuanță, veți găsi cu siguranță pe site.
Corectorul
 
Aici cred că am greșit și mi-am luat cea mai deschisă nuanță! Îmi fac treaba bine cu el, însă am acest regret cu nuanța deoarece el fiind un concealer cu o acoperire medie spre mică (găsiți și cu acoperire mare), o nuanță deschisă nu dă randament cum ar trebui. Eu îl aplic înainte de fond de ten pentru că mi se pare că pregătește frumos zona. Este foarte cremos, nu obțineți cu el un aspect încărcat, prăfuit nici atât. Musai să îl încercați dacă vă doriți un aspect mai natural, dar aveți grijă la nuanță (nu ca mine ;)) ).

Gelul de duș

Voi spune, desigur că MIROASE DIVIN și parfumul se menține pe piele mai mult decât ar face-o în general aroma unui gel de duș. Al meu este cu flori de portocal, are o textură foarte cremoasă și, așa cum proabil știți, conține ingrediente foarte profi, fiind vorba de Bottega Verde ;). Mie îmi place maxim și sunt foarte curioasă să încerc celelalte arome.

 

La final, așa cum am promis, SURPRIZA: Bottega Verde vă face un cadou!!!!!
Yaaaay! AVEȚI 10% REDUCERE la orice comandă, dacă folosiți codul FLEURDEMOULE înainte de a finaliza comanda. GRĂBIȚI-VĂ, pentru că doar PRIMII 10 dintre voi vor putea beneficia de el.
Profitați, pentru că toate produsele lor sunt geniale. Nu mă credeți? TRY IT! :*

Vă super pup!
O zi de vineri frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *