Behind the mirror: BOTTEGA VERDE – REVIEW

Acest articol a aparut prima data pe Behind the mirror.

Hello lovers!

Primavara vine mereu cu daruri parfumate si 2017 nu se lasa mai prejos. Am avut ocazia sa testez pentru prima data cateva produse de la Bottega Verde si vreau sa va povestesc despre ele.

Am plasat comanda intr-o joi si coletul a ajuns a doua zi, vineri. Prin urmare, primesc puncte in plus pentru acest aspect. Produsele lor se pot comanda online de pe site-ul  acesta. Este un site user-friendly si structurat destul de bine in asa fel incat poti sa navighezi usor pentru a gasi produsele dorite.

Am mai vazut pe Youtube fete care laudau acest brand si eram destul de curioasa, dar in acelasi timp mi-am creat niste asteptari destul de mari. Eu mi-am comandat urmatoarele: trei geluri de dus, un body spray-deodorant, un sapun si un sampon pentru par vopsit.

O sa incep sa va povestesc despre gelurile de dus fiindca stiti cat de mult le iubesc (in cazul in care vreti sa vedeti intreaga colectie va invit pe YouTube unde am un clip dedicat acestui subiect). Primul, cel cu vanilie neagra, are un parfum dulce-gurmand. Ce este destul de des intalnit la vanilie, in cazul cosmeticelor de baie, este acel miros sintetic si incarcat. Nu a fost cazul acestui gel de dus de la Bottega Verde. Cand l-am mirosit prima data in tub am crezut ca imi va da dureri de cap, dar nu a fost asa. Parfumul este placut si nu e incarcat deloc. Are o textura gelatinoasa, face multa spuma si mirosul ramane pe piele intr-un mod subtil. Gelul de dus cu migdale este preferatul meu. Are si o textura cremoasa si miroase ca laptele de migdale. Ultimul, cel cu ciocolata, este doar pentru iubitorii de ciocolata neagra. Este putin prea dulce pentru gusturile mele, dar din cand in cand, in zilele ploioase din ultima perioada, a prins bine. Acesta din urma are o textura gelatinoasa.

O sa va zic sincer ca nu am apucat sa folosesc sapunelul pentru ca mai am doua deschise in baie asa ca mai trebuie sa astept pana sa il incerc. Dar nu va faceti griji pentru ca o sa va povestesc despre el in clipul cu produse terminate. Apropo, sapunelul a fost un cadou, pentru ca am observat ca cei de la BV au tot felul de promotii dragute.

Haideti sa povestim despre sampon. Eu sunt blonda, asa ca doar un sampon mov/gri poate sa imi mentina nuanta parului. Dar mi-am propus sa il incerc pe acesta cu extract de fructe de padure rosii si uleiuri. Imi place ca imi lasa parul hidratat pe lungime si ca  nu mi-l incarca la radacini. Nu mi-a protejat culoarea, dar nici nu mi-a decolorat parul mai tare. A fost un sampon OK si la un pret bunicel, 19 lei.

Ultimul produs m-a impresionat cel mai mult si este vorba de deodorantul parfumat cu aroma de iris. Miroase foarte bine si l-am folosit in fiecare seara. Tineti cont ca am avut la dispozite o saptamana in care sa testez aceste produse, (am folosit samponul de trei ori) sa ma joc cu ele si sa experimentez. Eram curioasa daca acel body spray chiar actioneaza si ca deodorant/antiperspirant, si a functionat. Spre surprinderea mea. Nu o sa inlocuiesc  deodorantul meu preferat cu acesta, insa e bine sa stii ca un body spray care miroase atat de  bine, poate fi folosit si pe post de deo atunci cand raman in pana. Bravo Bottega Verde!

Si acum, vestile bune: De ce sa alegem Bottega Verde?

  • au produse cu ingrediente naturale
  • ofera un cadou la fiecare comanda
  • au reduceri destul de des
  • au o gama intreaga de produse (machiaj, intretinere, pt barbati, pt casa, vopsea de par, produse pt copii etc.)
  • ofera livrare rapida de max 48 h
  • retur in 30 zile
  • fiecare produs are o descriere detaliata pe site

Si inca o veste buna:

BottegaVerde.ro vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul THEO înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 10 dintre voi vor putea beneficia de el.

Spor la shopping!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *