Site-ul BottegaVerde.ro foloseste Cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de shopping. Navigarea in continuare reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea Cookies. Puteti afla mai multe detalii Aici.
Geluri de dus
 
Închide căutarea

Livrare Gratuită pentru comenzi de minim 139 Lei

Gel de dus, hidratant, cu extract de ghimbir si vanilie, editie limitata - Mattino d'Inverno, 250 ML
-3% preț mai mic
Gel de dus, hidratant, cu extract de ghimbir si vanilie, editie limitata - Mattino d'Inverno, 250 ML
32 lei PRP: 33 lei *Avantajul pretului mai mic este oferit doar membrilor BV Club, in limita stocului disponibil. Poti deveni membru BV Club foarte usor la finalizarea comenzii si astfel vei putea benefica de toate avantajele destinate exclusiv membrilor BV Club: preturi mai mici pentru toate produsele, un produs cadou la alegere pentru fiecare comanda, mostre gratuite si transport gratuit pentru comenzile mai mari de 139 lei.
economisesti 1 lei (-3%)

Indisponibil Din pacate, acest produs nu mai face parte din oferta noastra curenta. Va recomandam sa alegeti unul dintre produsele similare de mai jos
  • Produs cu ingrediente naturale Produsul contine si ingrediente naturale care provin din flori, plante, fructe sau alge marine din diverse zone de pe glob.
  • Livrare gratuita Livrarea este gratuita pentru toate comenzile ce au o valoare mai mare de 139 lei. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
  • Cadou la fiecare comanda Primesti un CADOU la alegere indiferent de valoarea comenzii tale. Cadourile sunt produse din oferta standard de pe site, nu sunt mostre sau variante mini. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
  • Livrare rapida in 24 h Toate comenzile sunt livrate prin curierat rapid pentru a te bucura de ele intr-un timp cat mai scurt. Poti afla detalii despre stadiul livrarii coletului tau accesand sectiunea Contul Meu sau contactand consultantii BottegaVerde.
  • Retur in 30 de zile Poti comanda fara griji, ai posibilitatea sa te razgandesti si sa returnezi produsele in 30 de zile, cu conditia ca ele sa nu fie desfacute sau utilizate.
0310 057 057 Consultantii nostri ofera consiliere specializata in alegerea produselor potrivite fiecarui client. Pentru informatii suplimentare ne poti contacta telefonic de Luni pana Vineri, in intervalul 9-18.
Consultantii nostri ofera consiliere specializata in alegerea produselor potrivite fiecarui client. Pentru informatii suplimentare ne poti contacta telefonic de Luni pana Vineri, in intervalul 9-18.
Mattino d'Inverno
250 ML
Toate varstele
Femei
Descriere si beneficii
Descopera gelul de dus cu extract de ghimbir si vanilie, perfect pentru o baie de poveste.
- Transforma momentul de dus intr-o pauza de relaxare fermecatoare
- Spuma moale si invaluitoare mangaie delicat pielea, trezind simturile cu notele de mere rosii caramelizate
- Formula sa imbogatita cu extracte de ghimbir si vanilie
Gelurile de dus Bottega Verde sunt o categorie de produse cu totul speciala. Un amestec de incantare, desfatare, rasfat, gelurile de dus transmit toata prospetimea primaverii, tot exotismul fierbinte al verii, tot dulcele si puritatea naturii.

Citeste mai mult

Efect
Curatare, Hidratare
Textura
Fluid
Ingrediente naturale si arome
Boabe de tonka, Castan, Cuisoare, Extract de lemn dulce, Extract de scortisoara, Ghimbir, Lemn de artar, Patchouli, Portocale, Vanilie
Formula testata: Dermatologic Avertisment: A nu se lasa la indemana copiilor. Nu ingerati, produsul nu este destinat consumului alimentar. A se evita contactul cu ochii sau cu pielea iritata, taiata si crapata.

Culorile pot diferi usor fata de cele din fotografie, din cauza setarilor ecranului dumneavoastra.


Pretul afisat este pentru o bucata.

In functie de valoarea fiecarei comenzi plasate, daca esti sau alegi sa faci parte din BV Club, vei putea selecta unul din cadourile disponibile precum si 2 mostre gratuite.
*Avantajul pretului mai mic este oferit doar membrilor BV Club, in limita stocului disponibil. Poti deveni membru BV Club foarte usor la finalizarea comenzii si astfel vei putea benefica de toate avantajele destinate exclusiv membrilor BV Club: preturi mai mici pentru toate produsele, un produs cadou la alegere pentru fiecare comanda, mostre gratuite si transport gratuit pentru comenzile mai mari de 139 lei.
Detii sau ai utilizat acest produs? Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Filtre