Site-ul BottegaVerde.ro foloseste Cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de shopping. Navigarea in continuare reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea Cookies. Puteti afla mai multe detalii Aici.
Bottega Verde este site-ul pentru cosmetice cadou nr. 1 in ItaliaAi nevoie de ajutor pentru a comanda? Contacteaza-ne la 031 630 1972 sau 0771 014 131, de luni pana vineri intre 9-18Cadoul meu   Contact
Detalii produs
Lac de unghii - amarena (10 ML)
Luminozitate extrema, culoare pura si o acoperire perfecta. Usor de aplicat, cu o uscare rapida pentru o manichiura rezistenta timp indelungat. Disponibil in toate culorile, pentru a fi tot timpul in pas cu moda! Luminozitate extrema, culoare pura si o acoperire perfecta. Usor de aplicat, cu o uscare rapida pentru o manichiura rezistenta timp indelungat.

Sfat: pentru toate

Tipuri de piele: unghie

Cum actioneaza: coloreaza unghiile

Zona de aplicare: unghie

Caracteristici: o buna acoperire si o uscare rapida

Mod de utilizare: aplicati lacul incepand din mijlocul unghiei si lasati sa se usuce.

Consistenta: fluid

Lac de unghii - amarena (10 ML)

Indisponibil Din pacate, acest produs nu mai face parte din oferta noastra curenta. Va recomandam sa alegeti unul dintre produsele similare de mai josDaca ai nevoie de informatii sau ajutor pentru comandarea produsului ne poti contacta la 031 630 1972 in intervalul 9-18 (L-V)


Filtre