Site-ul BottegaVerde.ro foloseste Cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de shopping. Navigarea in continuare reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea Cookies. Puteti afla mai multe detalii Aici.
Bottega Verde este site-ul pentru cosmetice cadou nr. 1 in ItaliaAi nevoie de ajutor pentru a comanda? Contacteaza-ne la 031 630 1972 sau 0771 014 131, de luni pana vineri intre 9-18Cadoul meu   Contact
Detalii produs
 
Nuci braziliene - Sampon cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii - culoare de lunga durata - pat vopsit si cu suvite   (200 ML)
Nuci braziliene - Sampon cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii - culoare de lunga durata - pat vopsit si cu suvite (200 ML)
Spalare dupa spalare protejeaza, intretine si imbunatateste stralucirea culorii. Formula combina actiunea hranitoare si stralucitoare a uleiului de nuci braziliene si activitatea mineralizanta a fructelor rosii, cu un rezultat de o extrema luminozitate si vitalitate. Pentru a avea un par protejat si stralucitor. Pentru o culoare stralucitoare si luminoasa, de lunga durata, datorita actiunii dintre uleiul de nuci braziliene si fructele rosii.

Sfat: pentru cei care au parul vopsit sau cu suvite

Tipuri de piele: pentru par

Cum actioneaza: hranitoare

Zona de aplicare: par

Caracteristici: sampon bogat cu ulei de nuci braziliene, ulei de macadamia si mix de fructe rosii

Mod de utilizare: dupa ce parul a fost spalat, aplicati o cantitate de produs si masati delicat pana se foarmeaza o spuma moale si compacta. Repetati operatiunea de 2 ori.

Aroma: Note de varf: fructate, piersice, ananas, crema de cocos; Note de mijloc: violete bujori, flori de portocal; Note de baza: vetiver, note de ambra

Consistenta: fluid

Descriere sintetizata: Formula combina actiunea hranitoare si stralucitoare a uleiului de nuci braziliene si activitatea mineralizanta a fructelor rosii, cu un rezultat de o extrema luminozitate si vitalitate

Ideal pentru: par vopsit si cu suvite

Cui i se adreseaza: vrei sa mentii si sa imbunatatesti stralucirea culorii parului

Secret natural: ulei de nuci si fructe de padure

Nuci braziliene - Sampon cu ulei de nuci braziliene si mix de fructe rosii - culoare de lunga durata - pat vopsit si cu suvite (200 ML)

-41%
32 lei19 lei
Disponibil pe stocul din Italia Produsul este disponibil pe stocul
Bottega Verde din Italia
si va fi livrat in 7-14 zile


 LIVRARE RAPIDA
24-48h pentru produsele din stoc
 GARANTIA DE RETUR
Multumit sau coletul returnat

Daca ai nevoie de informatii sau ajutor pentru comandarea produsului ne poti contacta la 031 630 1972 in intervalul 9-18 (L-V)Filtre