Produse cu
ingrediente
naturale
Toate produsele contin si ingrediente naturale care provin din flori, plante, fructe sau alge marine din diverse zone de pe glob.
Livrare
gratuita
Livrarea este gratuita pentru toate comenzile ce au o valoare mai mare de 139 lei. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Cadou
la fiecare
comanda
Primesti un CADOU la alegere indiferent de valoarea comenzii tale. Cadourile sunt produse din oferta standard de pe site, nu sunt mostre sau variante mini. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Livrare
rapida
Toate comenzile sunt livrate prin curierat rapid pentru a te bucura de ele intr-un timp cat mai scurt. Poti afla detalii despre stadiul livrarii coletului tau accesand sectiunea Contul Meu sau contactand consultantii BottegaVerde.
Retur
in 30 de zile
Poti comanda fara griji, ai posibilitatea sa te razgandesti si sa returnezi produsele in 30 de zile, cu conditia ca ele sa nu fie desfacute sau utilizate.
Consultanta
telefonica
Consultantii nostri ofera consiliere specializata in alegerea produselor potrivite fiecarui client. Iti stam la dispozitie cu informatii sau ajutor pentru comandarea produselor. Contacteaza-ne de luni pana vineri in intervalul 9-18, la 0310 057 057.
Nu testam
pe animale
Adeziunea la campania de non-testare pe animale este sustinuta de folosirea exclusiva a materiilor prime naturale in realizarea produselor Bottega Verde. Toate ingredientele active folosite precum si brevetele nu au fost niciodata testate pe animale.
Creioane de buze
-42% preț mai mic
Filtreaza
aplica filtre
  • 1 din 1


Alege frumusetea naturala de lunga durata. Alege creioanele pentru conturul buzelor sunt produse ce imbina in mod armonios proprietati active conferite de ingrediente speciale, unele patentate de laboratoarele Bottega Verde (extract de nalba, extract de orhidee si magnolie, mix de uleiuri naturale) si culori senzationale, pe care doar natura ni le poate oferi cu darnicie. Comanda online cele mai cremoase si rezistente creioane de buze. Creioanele de buze Bottega Verde sunt rezultatul cel mai frumos al imbinarii reusite dintre cunoasterea domeniului de infrumusetare si dragostea fata de resursele inepuizabile de frumos ale naturii.

Creion de buze colorat.

Comanda online un contur de buze tip creion.