Produse cu
ingrediente
naturale
Toate produsele contin si ingrediente naturale care provin din flori, plante, fructe sau alge marine din diverse zone de pe glob.
Livrare
gratuita
Livrarea este gratuita pentru toate comenzile ce au o valoare mai mare de 139 lei. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Cadou
la fiecare
comanda
Primesti un CADOU la alegere indiferent de valoarea comenzii tale. Cadourile sunt produse din oferta standard de pe site, nu sunt mostre sau variante mini. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Livrare
rapida
Toate comenzile sunt livrate prin curierat rapid pentru a te bucura de ele intr-un timp cat mai scurt. Poti afla detalii despre stadiul livrarii coletului tau accesand sectiunea Contul Meu sau contactand consultantii BottegaVerde.
Retur
in 30 de zile
Poti comanda fara griji, ai posibilitatea sa te razgandesti si sa returnezi produsele in 30 de zile, cu conditia ca ele sa nu fie desfacute sau utilizate.
Consultanta
telefonica
Consultantii nostri ofera consiliere specializata in alegerea produselor potrivite fiecarui client. Iti stam la dispozitie cu informatii sau ajutor pentru comandarea produselor. Contacteaza-ne de luni pana vineri in intervalul 9-18, la 0310 057 057.
Nu testam
pe animale
Adeziunea la campania de non-testare pe animale este sustinuta de folosirea exclusiva a materiilor prime naturale in realizarea produselor Bottega Verde. Toate ingredientele active folosite precum si brevetele nu au fost niciodata testate pe animale.
Creioane de sprancene
-46% preț mai mic
Filtreaza
aplica filtre
  • 1 din 1


Produsele pentru sprancene Bottega Verde sunt o parte foarte importanta a unui machiaj finisat. Sunt concepute ca un tot unitar impreuna cu restul gamei de produse Bottega Verde pentru machiaj, astfel incat texturile, culorile, sa fie in armonie cu restul produselor din aceeasi gama. Deseori ignoram machiajul sprancenelor, dar este demonstrat deja ca tocmai acestea sunt cele care confera fetei noastre trasaturile dupa care suntem recunoscuti. Uneori nu este nevoie sa faci niciun alt truc de machiaj, foloseste pentru conturul sprancenelor creioanele Bottega Verde si vei obtine rapid frumusetea naturala in cativa pasi simpli.
Comanda online creion pentru sprancene perfect conturate. Alege kitul de sprancene perfect oferit de Bottega Verde.

Creion pentru sprancene perfect conturate.

Alege kitul de sprancene perfect.