Site-ul BottegaVerde.ro foloseste Cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de shopping. Navigarea in continuare reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea Cookies. Puteti afla mai multe detalii Aici.
Bottega Verde este site-ul pentru cosmetice cadou nr. 1 in ItaliaAi nevoie de ajutor pentru a comanda? Contacteaza-ne la 0310 057 057, de luni pana vineri intre 9-18Cadoul meu   Contact
 
Cautare
Înapoi la magazin
Navigare

Inovatia este naturala atunci cand
CERCETAREA SE BAZEAZA PE PRINCIPIILE DE BAZA ALE NATURII.

Sunt formulele noastre proprii ce fac speciale produsele Bottega Verde: laboratorul nostru cercetare si dezvoltare selecteaza ingredientele active functionale pana creeaza o formula ce reprezinta sinteza stiintei si naturii.

Colagenul vegetal, celulele stem vegetale, acidul hialuronic, Cuore di MieleTM, Pro-Retinolul: aici sunt o parte din brevetele si ingredientele active functionale pentru tratamentul tenului si al corpului.
Toate produsele cosmetice, cu exceptia lacurilor de unghii si a parfumurilor, au fost testate dermatologic; de asemenea, produsele din categoria "din jurul ochilor" au fost testate oftalmologic sub control medical.
Toate proprietatile pe care produsul pretinde ca le are sunt confirmate obiectiv de testele de eficacitate la institutele dermatologice specializate.

Inovatia este naturala
ATUNCI CAND INGREDIENTELE SUNT ATENT SELECTIONATE DIN ZONELE LOR DE ORIGINE.

Bottega Verde, datorita creativitatii si curiozitatii innascute a caracterului italian, foloseste peste 300 de ingrediente naturale ce provin din zonele originare, cu scopul de a conserva eficiacitatea lor: struguri rosii din Palatul Massaini, ulei de masline si miere de la Marea Mediterana, macese din Chile, argan si unt de shea.

Produse unice, placute si senzoriale: gama ampla ne garanteaza specificitatea lor din punct de vedere functional, iar aromele se amesteca si se transforma pentru a ne pune la dispozitie texturi delicate, unice, deosebite.

Frumusetea este naturala
ATUNCI CAND SE INSPIRA SI REPRODUSE CULORILE SI PARFUMURILE DIN NATURA.

Cunostintele aplicate se caracterizeaza printr-o simplitate rafinata, care, pentru a defini stilul transcend din traditie prin inovatie. Parfumurile Bottega Verde sunt un exemplu foarte special de implicare a naturii in selectia celor mai seducatoare arome.

Natura este facuta din culori si parfumuri care, in Bottega Verde s-au transformat intr-un make-up caracterizat de palete inovatoare, in apa de toaleta de neuitat, inspirate din natura mediteraneana. Si asa natur devine moda si trend.

*Apa de toaleta din gama Gradinile Toscane. Dupa lansarea cu succes a primelor 3 parfumuri, au mai luat nastere inca doua.

Filtre