Site-ul BottegaVerde.ro foloseste Cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de shopping. Navigarea in continuare reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea Cookies. Puteti afla mai multe detalii Aici.
Bottega Verde este site-ul pentru cosmetice cadou nr. 1 in ItaliaAi nevoie de ajutor pentru a comanda? Contacteaza-ne la 0310 057 057, de luni pana vineri intre 9-18Cadoul meu   Contact
 
Cautare
ĂŽnapoi la magazin
Navigare
Il nostro impegno verso l’ambiente dal 2012 grazie a tre impianti fotovoltaici contribuiamo  attivamente alla salvaguardia dell’ambiente. Evitando pericolose emissioni di CO2, responsabili dell’effetto serra del riscaldamento globale
Impactul asupra mediului si animalelor

Filosofia Bottega Verde este de a fi in armonie cu natura, de a folosi decent ingrediente naturale, sau ingrediente pe care le numim "chimia verde".

Bottega Verde realizeaza si formuleaza propriile cosmetice cu multa scrupulozitate dictata de reglementarile in vigoare, asigurandu-se ca toate produsele obtinute sunt de cea mai buna calitate, obtinute in conditii de siguranta. Fiecare produs realizat este supus unor teste de de siguranta riguroase efectuate de dermatologici cu experienta dovedita. Testele analizeaza functionearea, eficienta produselor in conditii normale, previzibile de utilizare, nivelul de expunere calculat conform datelor toxicologice ale fiecarei materii prime utilizate.

Compania Bottega Verde este inclusa in lista de stopare a testelor pe animale, cu certificatul ICEA cu numarul de inregistrare 036.

Toate ingredientele active , precum si brevetele nu au fost niciodata testate pe animale. Adeziunea la campania de non-testare pe animale este sustinuta de folosirea exclusiva a materiilor prime naturale in realizarea produselor Bottega Verde. In asa fel nu se aduc in comert substante noi si nu se incurajeaza testarea pe animale.

Bottega Verde nu include astazi niciun fel de ingrediente care au fost testate pe animale.Bottega Verde a ales Hartia Reciclata!

In dorinta de a folosi produse de cea mai buna calitate Bottega Verde alege 100% hartia reciclata pentru tiparirea cataloagelor sale. Este un gest in favoarea mediului, prin promovarea economisirii energiei, reducerea emisiei de CO2 si conservarea padurilor si tuturor resurselor de lemn.

Prin alegerea de a folosi 100% hartie reciclata Bottega Verde a contribuit la conservarea a 1,628.497 de litri de apa, 20,685 kg de CO2, 279.846 kWh, 110.536 kg de lemn, 68.022 kg de deseuri, 147.749 km de transport.

Bottega Verde a ales Hartia Reciclata!
Filtre