Site-ul BottegaVerde.ro foloseste Cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de shopping. Navigarea in continuare reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea Cookies. Puteti afla mai multe detalii Aici.
Bottega Verde este site-ul pentru cosmetice cadou nr. 1 in ItaliaAi nevoie de ajutor pentru a comanda? Contacteaza-ne la 0310 057 057, de luni pana vineri intre 9-18Cadoul meu   Contact
 
Cautare
Înapoi la magazin
Navigare

Calitatea cosmeticii italiene
este naturala


Bottega Verde este marca italiana cea mai recunoscuta in domeniul ingrijirii pielii.

Cel mai bun semn de recunoastere a meritelor este faptul ca Bottega Verde este prima alegere printre marcile italiene in ceea ce priveste tratamentee de infrumusetare pentru fata si corp. Iubirea pentru natura a fost imbinata cu iubirea pentru stiinta si tehnologie dermocosmetica cea mai inovatoare: produsele sunt dezvoltate in laboratoarele Bottega Verde de o echipa de cosmetologi, care colaboreaza cu cele mai bune universitati italiene.

* conform sursei GFK Eurisko obtinute prin ancheta achizitiilor de produse cosmetice de ingrijire a corpului si fetei, efectuate pe parcursul perioadei 06-13 / 05-14 pe 8.900 barbati si femei> 14 ani.

Bottega Verde este marca italiana cea mai recunoscuta in domeniul ingrijirii pielii.

Premiul Insigna anului BWA

Al 7- lea an consecutiv Bottega Verde a primit prestigiosul premiu "Insegna dell'anno" (fiind numit anterior "Retailer of the Year - Italy")
In fiecare an mii de consumatori din Italia isi exprima opinia privind lanturile de magazine din tara avand in atentie mai multe aspecte; printre care raportul calitate/pret, asortimentul, promotiile, competenta si amabilitatea personalului.
Bottega Verde este din nou castigatorul printre magazinele de plante din cele 400 verificate.

Premiul Insigna anului BWA


Web Beauty Awards

pentru al 6-lea consecutiv Bottega Verde a obtinut premiul intai pentru categoria e-commerce al prestigiosului concurs BWA (Beauty Web Award) 2014, organizat in fiecare an de portalul de de frumusete si stare de bine belezza.it in colaborare cu Unipro.
Tot in acest an utilizatorii de internet au votat site-ul www.bottegaverde.it ienitificand acuratetea informatiilor de pe site o componenta de mare importanta in decizia de cumparare.

BWA - Web Beauty Awards

Bottega Verde este un lider de brand in domeniul ideilor de cadouri.

In fiecare an marca toscaneza lanseaza 60 de ambalaje speciale care sunt folosite drept idee de cadouri. Clientii Bottega Verde pot alege oricand sa viziteze unul din cele 400 de magazine de desfacere, se pot informa pe pagina web, pot primi raspunsuri pe pagina oficiala de pe Facebook, sau de pe aplicatiile pentru telefonul mobil, pot primi pe mail ghidul de infrumusetare naturala. Potrivit atitudinii de cumparare clientul va studia toate posibilitatile de cumparare si va alege modalitatea one-to-one, pentru a-si consolida legatura cu brandul.

Bottega Verde este un lider de brand in domeniul ideilor de cadouri.
Filtre