Site-ul BottegaVerde.ro foloseste Cookies pentru a va putea oferi cea mai buna experienta de shopping. Navigarea in continuare reprezinta acordul dumneavoastra cu privire la utilizarea Cookies. Puteti afla mai multe detalii Aici.
Bottega Verde este site-ul pentru cosmetice cadou nr. 1 in ItaliaAi nevoie de ajutor pentru a comanda? Contacteaza-ne la 0310 057 057, de luni pana vineri intre 9-18Cadoul meu   Contact
 
Cautare
Înapoi la magazin
Navigare

Un concept-store
inovator


Un concept-store inovator

Protagonistul noului concept store este Palatul Massaini, inima unicitatii magazinului Bottega Verde. Concept store-ul iti deschide o vedere extraordinara asupra exteriorului si interiorului acestui palat deosebit, oferind clientilor o experienta de cumparaturi cu adevarat deosebita, inconjurat fiind de natura, arome,sunete, culori si senzatii.

Patrimoniul toscan al Bottega Verde dezvaluie istorie, respect pentru natura. pentru traditie si inovatie, pentru culorile frumoase ale vietii, pentru parfumurile ei, in mijlocul tuturor acestora adunate clientul se simte ca la el acasa, iubit si respectat.

Un concept-store inovator
Filtre