(re) Cucereste-l de la prima atingere!

13087319_10154167227094726_6048817838148877426_n

Piele de catifea, piele de gaina sau.. piele de sarpe? Ei bine, trebuie sa recunoastem ca barbatii apreciaza o piele fina chiar de la prima atingere. De asemenea, mai sunt atenti la zambetul tau si la voce. In alta ordine de idei, unul din secretele oricarei femei este pielea hidratata, cu nuante discrete de parfum si placuta la atingere. Stim ca ti-ai aruncat pentru o secunda ochii asupra mainilor doar sa verifici structura pielii. Iata de ce e sexy sa ai pielea fina.

Exista pe piata cosmeticelor foarte multe creme, lotiuni, potiuni si pulberi fine cu efect de hocus-pocus la nivelul pielii, insa sfatul dermatologilor este sa cititm etichetele produselor cosmetice pe care le cumparam, la fel de atent precum ne verificam e-mail-urile, pentru ca in spatele unui ambalaj frumos se pot afla substante ce din contra, ne pot afecta pielea si ulterior sanatatea absorbindu-se in corp – parabeni, alcool, ftilati, formaldehide, arome sintetice si parfumuri, petrolat, uleiuri minerale, siloxani, sulfati de sodiu, aluminiu, metale grele, talc fiind doar cateva dintre ele.

Piele fina dupa dus?

Desigur. Apa de consum pe care o folosim in unanimitate la treburile casnice contine o cantitate importanta de clor pentru a fi microbiologic pura. Insa, acest lucru se vede la nivelul pielii, aceasta devenind uscata. La fel se intampla si la nivelul scalpului, parul uscat si tern fiind unul din efectele nocive ale clorului. De aceea este important sa mentinem pielea hidratata, chiar si dupa un simplu dus, aplicand o crema usoara sub forma de lapte de corp. Bottega Verde iti recomanda Laptele de corp cu parfum de ciocolata, un adevarat rasfat pentru piele, cu o textura cremoasa si emolienta. Formula speciala imbogatita cu unt de Cacao, ulei de cocos si extract de unt de shea, hranesc, hidrateaza si catifeleaza pielea… o minunatie. Este alegerea perfecta daca doresti un produs fara parabeni.

ciocolata-lapte-de-corp-cu-parfum-de-ciocolata-1321580-132158-148

Piele fina si fara iritatii dupa epilat cu lama?

Da, este posibil. De obicei, iritatia apare ca urmare a deschiderii porilor si aplicarii cremelor care contin alcool sau diferite parfumuri.

Bottega Verde vine in ajutorul doamnelor si domnisoarelor care se confrunta cu aceasta problema in fiecare vara: ALOE – lapte de corp cu Aloe Vera. Efectul principal al acestui lapte de corp este calmarea pielii si catifelarea ei prin actiunea lotiunii cu proprietati hidratante, imbinate cu proprietatile emoliente ale arganului. Formula sa bogata calmeaza pielea mentinandu-i elasticitatea, luminozitatea si tonifierea. De asemenea, pentru un plus de prospetime, se poate utiliza si Gelul Racoritor cu 90% aloe vera, ideal pentru tratarea pielii cu probleme.

aloe-lapte-de-corp-cu-aloe-vera-hidratant-si-linistitor-1252360-125236-142

Piele fina si hidratata dupa o sedinta de bronz?

Da! Si acest lucru este posibil. Dupa o zi in care corpul a fost expus razelor soarelui, un punct cheie este mentinerea hidratarii optime a corpului, atat la interior cat si la exterior. Cei 2 litri de lichide zilnic nu trebuie sa iti lipseasca din dieta, iar din exterior se poate actiona imediat dupa dus cu un unt de corp puternic hidratant, dar care va lasa pielea sa respire. Specialistii nostri in frumusete va recomanda Untul de corp hranitor cu Vanilie Neagra, un rasfat natural, binemeritat pentru toate tipurile de piele, in special pentru cea uscata. Moale, cremos, usor de aplicat, hraneste si catifeleaza pielea, lasand-o matasoasa. Mirosul cuceritor de Vanilie neagra, o adevarata simfonie de senzualitate, invaluie simturile cu vibratii delicate de fructe si flori. Imbogatit cu derivate din shea confera pielii catifelare de durata.Hraneste si catifeleaza pielea, lasand-o matasoasa. Imbogatit cu derivat din shea confera pielii catifelare de durata.

vanilie-neagra-unt-de-corp-hranitor-1234300-123430-166

Piele fina a mainilor dupa spalatul vaselor?

Desigur. Poate ca nu mereu apelezi la masina de spalat vase si te sacrifici, curatand vesela. Dupa acest procedeu, pielea mainilor devina aspra si chiar pe alocuri, in interiorul palmei se pot observa mici asperitati albe – descuamarea pielii.

Din ingrediente 100% naturale, Bottega a creat pentru super-femeia secolului XXI – Gelul racoritor cu 90% aloe vera – Formula sa proaspata si lejera, cu absorbtie rapida, este indicata in mod special tenului stresat de expunerea la agentii externi: cald, frig sau detergenti.

aloe-gel-racoritor-cu-90-aloe-vera-1252340-125234-199

Pentru un plus de hidratare, se poate utiliza de asemenea Cremafiori – Crema de corp intens hidranta cu macese si unt de shea. Textura bogata hraneste pielea delicat si o face mai elastica.Formula deosebit de potrivita pentru a ingriji pielea foarte uscata. Contine extract de maces, planta bogata in vitamina C ,care are un rol calmant sirevigorant, perfect si pentru pielea sensibila

cremafiori-crema-de-corp-intens-hidratanta-cu-macese-si-unt-de-shea-pentru-piele-foarte-uscata-1248380-124838-150

Extra-tip Bottega Verde: Pentru o piele fina ca o petala de trandafir, aplica o data pe saptamana un scrub din malai/cafea dupa dus – asa vei scapa de celulele moarte ramase la suprafata pielii. Clateste apoi cu apa calduta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *