Kitul de ingrijire al barbatului

Marea majoritate a barbatilor se lasa pe mana femeilor din viata lor cand vine vorba de alegerile cosmetice, foarte putini dintre ei stiind sa aleaga cu adevarat un produs care li se potriveste. Poate ca ea ii alege un antiperspirant tocmai vazut intr-o reclama, dar el are nevoie de unul care sa ii confere prospetime pe durata intregii zile sau poate ca ea ii alege acel parfum pe care tatal sau obisnuia sa il foloseasca, insa el are nevoie de un parfum care sa ii exprime personalitatea.

Pentru ca barbatului ii sta bine natural, asa cum l-a inzestrat Mama Natura, Bottega Verde prezinta astazi Kitul de Ingrijire al Barbatului – bineinteles incluzand produse de inalta calitate, din ingrediente naturale sub eticheta brandului nostru.

Corporatisul cu tunsoare chic

Cu o imagine impecabila din cap pana in picioare si cu un parfum ametitor, iti fura privirea de cum se deschid usile liftului. Coafura lui este atent aranjata dupa noile tendinte cu Gelul pentru par cu extracte marine , formula sa fiind imbogatita cu un mix de minerale si textura elastica si usoara permite o usoara aranjare a parului chiar si in cazul celor mai complicate tipuri de frizura. Lasa parul mereu in forma, fara a fi incarcat.

gel par

Taticul sexy din parc

Cand alearga dupa junior in parc, taticul are nevoie de sustinerea efortului fizic crescut. Bottega Verde a creat UOMO Sport – Deodorantul cu efect energizant cu ceai verde Datorita parfumului sau proaspat si energizant, daruieste o senzatie de bunastare si prospetime. Contine extract de Ceai Verde bogat in vitamine si minerale, pentru oprotectie delicata si sigura! Ideal pentru tine. Rezultate: ofera imediat o senzatie de prospetime si o actiune deodoranta de lunga durata.

taticul

Un fel de Jhonny Bravo al zilele noastre

Sigur pe sine. Pasional. Inca nu ia viata in serios. Bottega Verde a creat SpicyRed – Apa de Parfum – Un amestec idilic de parfumuri, o simfonie neobisnuita de arome, care va surprinde in cel mai placut mod barbatii carora le plac surprizele neasteptate, dar frumoase. Parfumul este reprezentat de culoarea rosie, pentru ca aromele sale sunt o explozie de emotii care denota energie, lumina, sentimente. Este o calatorie oflactiva surprinzatoare, care incepe cu note inalte de citrice, stropite cu seducatoarea scortisoara, dupa care dezvaluie note fermecatoare orientale. Explozie de emotii indraznete.

spicy red

Sex-Simbol chiar si la 50+

O piele neteda si un aspect ingrijit sunt intotdeauna apreciate, cu atat mai mult cand este vorba de trasaturile unei persoane masculine trecute de.. prima tinerete. Cum barbatii nu sunt adeptii machiajului pentru ca este normal sa emane barbatie, Bottega Verde a creat pentru ei Crema Anti-Imbatranire de zi cu actiune completa de pro-retinol, acid hialuronic si vitamina E. Produsul este o reincarcare cotidiana de frumusete pentru piele: ajuta la combaterea semnelor imbatranirii si previne formarea ridurilor, daruind fetei prospetimea sa naturala. Formula sa hranitoare si hidratanta are la baza un cocktail specific de ingrediente functionale de origine vegetala. Actiunea anti-imbatranire a Pro-Retinolului si vitaminei E se combina cu aceea emolienta si hranitoare a uleiului de argan si cu hidratantul acid hialuronic. Textura sa deosebit de fresh si usoara, face produsul usor de absorbit, lasand o senzatie placuta de stare de bine si o piele cu un aspect revigorant si intinerit. Se aplica pe fata dimineata si seara, masand fin pana ce se absoarbe complet.

50 plus

Prin urmare, acea frumusete deplina, atat de mult dorita si cautata de-a lungul vietii, nu are in spate vreo alchimie complicata, ci isi gaseste adesea definitia in cele mai simple elemente. Natura este un real exemplu in acest sens, iar Bottega Verde se bucura de binecuvantarea sa, cercetand mereu noi soluții de imbunatatire a vietii omului prin produse cosmetice naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *