Aniela Deby: Cum mi se par parfumurile comandate de la Bottega Verde? Afli din articol!

wow

Articolul original poate fi citit apasand click aici.

Ei bine, astăzi m-am gândit să îți explic cum stă treaba cu parfumurile de la Bottega Verde. Până acum două săptămâni, nu am știut prea multe despre acest magazin online. Și îmi pare rău. Mi-aș fi dorit să știu despre ei mult mai devreme, dar niciodată nu-i târziu. Săptămâna trecută, în timp ce făceam niște campanii ads pentru job, mi-a apărut în față o reclamă. Ghicești? Era reclama la pagina de facebook a brand-ului, unde mă anunța că au dat drumul la reducerile de vară. Super tare, m-am gândit atunci. Și am dat un click. Unul singur – care apoi m-a redirecționat către site. O lume în care parfumurile nu mai costau 120 de lei ci 59 de lei. Oh, God! E imposibil, mi-am zis.

Tu, să nu te miri! Îți spuneam și acum patru ani, că iubesc parfumurile. Și între timp am ajuns să am parfumuri peste tot. Două în geantă, 3 prin sertarul de la birou, unul în ghiozdan, altul în gentuța în care îmi țin fardurile, plus că le am și pe cele patruzecișicinci în dulăpiorul destinat. Până acum două săptămâni aveam doar 43 acolo, însă văzând pe facebook reclama celor de la Bottega Verde, mi-am făcut curaj. Am citit comentariile, lumea le lăuda parfumurile și am văzut că au reduceri de până la -50%. Și mi-am achiziționat două. Două parfumuri despre care aș putea povesti o zi întreagă. Eu nu îmi dau cu părerea de cum văd un produs, dar în primul rând pe lângă faptul că ei dețin produse 100% naturale, făcute din plante, și foarte benefice pentru piele, eu am fost atrasă de preț și de cum arată ambalajul produselor.

logo-top

Îmi cer iertare, poate că tu nu mă vei înțelege, dar în atâția ani am înțeles că parfumul unei femei spune despre ea mai multe decât proba grafologică. Poate că nu îmi vei da dreptate, și te înțeleg. Însă doar eu pot să știu, ce am simțit îndată ce am deschis coletul primit și am pulverizat din Lei Flower by Bottega Verde, am simțit senzația aia de nou, de frumos, de minunat și un aer copilăresc pe care mi-l doream parcă să îl retrăiesc. Nu m-am gândit niciodată că am să ajung să mă îndrăgostesc de un parfum. Nu am niciun scop să-l laud, să știi. O fac pentru că sunt înnebunită după el, iar prietenii mei pot să confirme acest lucru. Nu că ar conta, dar sunt sigură că orice femeie își dorește un parfum ieftin, persistent, dar care să și miroasă bine.

1

Părerea mea despre parfumul Lei Flower By Bottega Verde

Are o aromă formată din următoarele note de vârf: lămâie, piersică, verdețuri; Note de mijloc: roze, violete, lăcrămioare, dud; Note de bază: santal, lemn, cedru, mosc. Când l-am ales crede-mă că nici măcar nu m-am uitat ce arome conține. Mi-a plăcut ambalajul și am fost surprinsă să văd că e de o calitate rară. Nu-mi place să laud foarte mult un produs, dar ăsta e de milioane. L-am cumpărat cu 69 de lei. Dar el costă 146. De ce a fost atât de ieftin? Pentru că au reducere. So, sunt foarte încântată și mulțumită de acest parfum, iar de acum încolo va face parte din colecția mea. Garantez că ăsta e parfumul ăla, care îți ajută bărbatul să te recunoască imediat ce ai intrat pe ușă, fără să te vadă. Cum? După miros! Mie mi s-a întâmplat.

2

Prin urmare, acest parfum care vine ambalat într-o sticluță cu o floricică și are 50 de ml. Este parfumul ideal pentru o femeie care vrea să simtă că trăiește, intens, rebel și da, oricine te va recunoaște după miros. Parfumul a fost întotdeauna pentru foarte multe femei un accesoriu de care nu ne puteam lipsi niciodată. Cu ajutorul lui puteam spune povești, puteam să cucerim și nu în ultimul rând, să impresionăm. Iar parfumul ăsta mi-a adus aminte de lucrurile astea. Dacă îți dorești să ai un parfum senzual, pe care să îl folosești atunci când îți dorești să te simți mai bine, ți-l recomand cu drag. Mie îmi multiplică tot timpul starea personală și simt parfumul ăsta ca pe un miros din copilărie. Așa îl simt eu…. Și studiul de rigoare dedicat parfumurilor, se află mai jos.

  1. Cât de persistent mi s-a părut parfumul pe o scară de la 1 la 10? – 8/10
  2. Cât de mult m-a impresionat pe o scară de la 1 la 10? 10/10
  3. Care e părerea mea în raportul calitate -preț pe o scară de la 1 la 10? 10/10
  4. Cât de rapid mi s-au livrat produsele de pe site-ul Bottega Verde pe o scară de la 1 la 10? 9/10

Al doilea este o apă de toaletă și se numește Vaniglia Nera

În traducere liberă, acesta este un parfum din vanilie neagră. Pentru mine acest parfum e ceva mai prețios. Nu îl folosesc în fiecare zi, din cauză că mă trimite la ideea că-i foarte elegant. Și este! Miroase neașteptat de bine și persistă foarte mult pe piele. E un parfum dulce, și dacă ai mirosit vreodată un parfum Organza, te anunț că mirosul este la fel. Diferența stă doar în preț. Pe un Organza dai 300 de lei, iar pe Vaniliglia Nera dai doar 58, la fel cât am dat și eu.

Prețul lui este de 101 lei, dar poate fi cumpărat la un preț mai mic dacă îl cumperi acum. Odată ce mi l-am pulverizat pe pielea, să știi că mi-a dat încredere în mine. L-am folosit de câteva ori și reacțiile la birou au și apărut. Totul ține de gust, iar mie pentru că îmi plac parfumurile tari, elegante și cu arome dulci, sunt mulțumită de achiziția pe care am făcut-o. Parfumul acesta are 30 de ml și o sticlă drăguță. Aromele sunt: note de vârf: flori de vanilie, lapte de cocos, boabe de cafea; Note de mijloc: fructate, florale: tuberoze, flori de heliotrop, piersica și zmeura; Note de bază: mosc, patchouly, malt, coaja de vanilie și lemnoase. Și studiul de rigoare.

3

  1. Cât de persistent mi s-a părut parfumul pe o scară de la 1 la 10? – 9/10
  2. Cât de mult m-a impresionat pe o scară de la 1 la 10? 7/10
  3. Care e părerea mea în raportul calitate -preț pe o scară de la 1 la 10? 10/10
  4. Cât de rapid mi s-au livrat produsele de pe site-ul Bottega Verde pe o scară de la 1 la 10? 9/10

Și pentru că ți-am tot spus aici în o mie de rânduri despre cât de mulțumită am fost în privința parfumurilor, trebuie să îți zic și cine este Bottega Verde, cu ce se ocupă și ce înseamnă ea mai exact.

Despre Bottega Verde

Bottega Verde este site-ul nr.1 pentru cosmetice în Italia. În 1972 La Pienza, în apropiere de Siena s-a deschis primul magazin de plante: Bottega Verde. Deci prin urmare, Bottega Verde face produsele din plantele lor. În 1996 s-a inaugurat primul magazin al viitorului lanț de magazine de marcă, iar în 1999 și-au pentru prima dată un magazin online. În 2008 Bottega Verde a câștigat numeroase premii, respectiv: cea mai bună afacere, cea mai bună afacere online și cel mai bun site dedicat frumuseții. Iar în 2014, Bottega Verde a inaugurat cel de al 400-lea magazin! Ăsta da succes, aș zice eu. Bottega Verde vinde: Cadouri, produse Make-up, produse pentru îngrijirea tenului, produse pentru îngrijirea corpului, produse pentru îngrijirea parului, Parfumuri, produse pentru protecție solară, produse pentru casă, produse pentru copii, dar și produse pentru bărbați. Toate produsele lor sunt Made in Italy! Și dacă îți mai dorești alte detalii, te invit pe website-ul www.bottegaverde.ro sau pe pagina de facebook: Bottega Verde

4

De data asta, nu am încercat decât două parfumuri, data viitoare sper să te surprind cu alte produse la fel de bune de la ei. Dacă i-am ratat până acum, cu siguranță nu am să-i mai ratez și de acum încolo. Și sper să-ți fi fost de folos în alegerea parfumului perfect pentru tine!

Bottega Verde îți face și ție, dragă cititor, un cadou: ai 10% reducere la orice comandă dacă folosești codul DEBY înainte sa finalizezi comanda. Grăbește-te, pentru că acest voucher este valabil doar pentru tine și alți 19 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *