My Beauty Kiss: HOT or NOT: Mastile de fata Bottega Verde

BottegaVerde_Face_Masks_1

Articolul original poate fi citit aici.

Cu puţin timp în urmă v-am povestit despre prima mea experienţă cu produsele Bottega Verde şi pentru că acest brand mi-a stârnit curiozitatea am mai încercat câteva produse de la ei iar în articolul de astăzi am să vă povestesc despre măştile lor de faţă. Ca să aflaţi dacă mi-au plăcut sau nu, şi care sunt recomandările mele, vă invit să citiţi în continuare.

După ce m-am îndrăgostit de gelurile lor de duş, m-am gândit să încerc şi câteva produse de îngrijire. Am ales 3 dintre măştile lor de faţă, cu acţiuni şi recomandări diferite, ca prin comparaţie, să vă puteţi face o idee mai bună despre măştile lor şi despre ce vi s-ar potrivi sau nu.

Produsele Bottega Verde le puteţi găsi online pe site-ul www.bottegaverde.ro .

Masca de faţă Bottega Verde revitalizantă cu nămol din Marea Moartă
BottegaVerde_Face_Masks_2

Masca de faţă Bottega Verde revitalizantă cu nămol din Marea Moartă, 100ml, (aici)

Masca de faţă Bottega Verde revitalizantă cu nămol din Marea Moartă: are o cantitate de 100ml iar preţul întreg pe site e de 87lei însă de cele mai multe ori o găsiţi la ofertă, la un preţ mult mai avantajos, în momentul de faţă având preţul de 30lei. E o mască purificantă şi revitalizantă recomandată pentru un ten mixt şi gras, cu aspect obosit, şi se adresează persoanelor care doresc un ten luminos.

Are un miros puternic (mă trimite cu gândul la un aftershave bărbătesc), care se simte pe toată durata în care ţineţi masca pe faţă iar dacă sunteţi mai sensibile la mirosuri s-ar putea ca acest lucru să nu fie tocmai pe placul vostru însă e un miros plăcut şi vă puteţi obişnui cu uşurinţă cu el. Masca se usucă destul de repede şi nu va fi nevoie să staţi cu ea mai mult de 10-15 minute, cât e de altfel şi timpul recomandat să o lăsaţi să acţioneze.

BottegaVerde_Face_Masks_3BottegaVerde_Face_Masks_4

După ce e aplicată masca, se simt mici furnicături pe piele însă nu e o senzaţie atât de deranjantă încât să nu o puteţi ţine pe faţă. Aceste furnicături devin din ce în ce mai puţin sesizabile pe măsură ce se usucă masca dar veţi simţi cum pielea începe să se „strângă” uşor. E o mască intens purificantă, curăţă porii în profunzine şi lasă tenul curat, foarte fin la atingere, reîmprospătat şi vizibil mai ferm, fermitate care se păstrează câteva zile de la folosirea măştii.

M-a cucerit prin faptul că îmi lasă pielea foarte fermă şi întinsă. Înlătură aspectul de piele obosită şi deshidratată iar tenul arată mult mai bine. Deşi mirosul e puţin cam puternic pentru gustul meu, nu mă va impiedica să folosesc această mască pentru că îmi place foarte mult efectul pe care îl are asupra tenului. O recomand celor cu pielea obosită şi lipsită de fermitate sau aveţi tenul mai gras şi sunteţi în căutarea unui măşti care să vă ofere o curăţare în profunzine dar nu vă deranjează mirosurile prea puternice în produsele de îngrijire.

Masca de faţă Bottega Verde purificantă Liquirizia cu extract de lemn dulce şi argilă
BottegaVerde_Face_Masks_5

Masca de faţă Bottega Verde purificantă Liquirizia cu extract de lemn dulce şi argilă, 75ml, (aici)

Masca de faţă Bottega Verde purificantă Liquirizia cu extract de lemn dulce şi argilă: are o cantitate de 75ml iar preţul întreg pe site e de 60lei însă de cele mai multe ori o găsiţi la ofertă, în monentul de faţă având preţul de 32lei. E o mască purificantă şi recomandată pentru toate tipurile de ten şi se adresează persoanelor care doresc un ten curăţat în profunzime, o piele mai luminoasă şi atenuarea semnelor de oboseală.

La început şi această mască are un miros puternic, uşor masculin, dar după ce e aplicată pe faţă, mirosul nu mi se mai pare prea puternic şi deranjant ci e chiar plăcut şi relaxant. Are o textură cremoasă, uşor de aplicat, care nu agasează tenul ci mai degrabă îi oferă o stare de relaxare şi confort. Chiar şi atunci când se usucă rămâne în continuare cremoasă şi nu strânge pielea.

BottegaVerde_Face_Masks_6BottegaVerde_Face_Masks_7

După doar câteva utilizări nu pot să spun că tenul meu a devenit extrem de luminos, dar combate instantaneu aspectul de ten obosit. Dacă aveţi tenul obosit şi lipsit de strălucire, după folosirea acestei măşti tenul va arăta curat, revigorat şi cu un aspect mai sănătos. Deşi e o mască de curăţare, nu vă veţi simţi faţa uscată ci foarte fină şi plăcută la atingere.

E o mască pe care e bine să o aveţi la îndemană atunci cand sunteţi grăbite şi nu aveţi timp de un întreg regim de înfrumuseţare. Se aplică uşor, se înlătură uşor, are un timp de acţiune redus (3-5 min) dar efectul pe care îl are asupra pielii e vizibil şi în doar câteva minute tenul arată reîmprospătat iar machiajul se va aplica mai uşor şi veţi obţine rezultate mai bune. Mă bucur că nu m-am lăsat intimidată de mirosul pe care îl are această mască în tub şi i-am acordat o şansă pentru ca e preferată mea dintre cele 3 măşti încercate, şi o recomand celor care doresc să îşi îmbunătăţească rapid aspectul tenului şi fără prea mult efort.

Masca de faţă Bottega Verde peel-off cu acid glicolic şi extract de fructe

BottegaVerde_Face_Masks_8

Masca de faţă Bottega Verde peel-off cu acid glicolic şi extract de fructe, 100ml, (aici)

Masca de faţă Bottega Verde peel-off cu acid glicolic şi extract de fructe: are o cantitate de 100ml iar preţul întreg pe site e de 96lei însă şi pe aceasta o găsiţi la ofertă, în monentul de faţă având preţul de 55lei. E o mască purificantă şi recomandată pentru toate tipurile de ten, cu excepţia celui sensibil, şi se adresează persoanelor care îşi doresc un ajutor în privinţa reînnoirii peliculei de la suprafaţa tenului.

Dintre toate cele 3 măşti prezentate, aceasta are cel mai subtil şi mai plăcut miros, iar dacă sunteţi foarte stricte cu felul în care miros produsele de îngrijire pe care le folosiţi, aceasta e cea mai potrivită alegere. E o mască peel-off adică trebuie ţinută pe faţă până se usucă după care se dezlipeşte cu blăndeţe. Are textura unui gel transparent, puţin cleios dar se aplică uşor pe faţă. Deşi am aplicat-o într-un strat subţire, durează o veşnicie până se usucă şi de-abia după 30 min am simţit-o suficient de uscată încât să poată fi înlăturată cu uşurinţă.

BottegaVerde_Face_Masks_9BottegaVerde_Face_Masks_10

La început, e posibil să simţiţi o uşoară senzaţie de încălzire a pielii însă nu e ceva ieşit din comun sau deranjant. Pe toată perioada în care ţineţi masca pe faţă, aceasta nu e deloc inconfortabilă şi nu strânge pielea nici măcar atunci când se usucă. Se desprinde foarte uşor de pe faţă fără să o agreseze deloc. Îmi simt pielea mai curată şi mai luminoasă după înlăturarea măştii dar nu e suficient de puternică încât să înlăture în totalitate punctele negre de pe nas.

M-a surpins cât de blândă e cu tenul şi aş încadra-o mai degrabă în categorila exfoliantelor delicate dar nu mai puţin eficiente. Mi-a plăcut şi această mască dar faptul că durează atât de mult până se usucă, mă face să o folosesc mai rar. O recomand persoanelor care vor să experimenteze măştile peel-off dar în acelaşi timp îşi doresc un efoliant blând care să nu agreseze sau să usuce tenul.

Ei bine, concluzia mea e că aceste măşti de faţă sunt destul de reuşite, cu plusurile şi cu minusurile lor, dar atât timp cât ştiţi ce vă doriţi de la o mască şi faceţi o alegere potrivită nevoilor voastre veţi descoperi în aceste măşti un ajutor de nădejde.

Dacă v-am stârnit curiozitatea şi doriţi să încercaţi produsele Bottega Verde, pe lângă reducerile de pe site-ul lor, puteţi beneficia de 10% reducere la orice comandă folosind codul BEAUTY înainte să finalizaţi comanda. Grăbiţi-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de această reducere.

Care din aceste măşti v-a atras cel mai tare atenţia?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *