Just me: Natura iti multumeste si raspunde nevoilor tale prin Bottega Verde!

375004_532748543435668_1366561909_n

Acest articol a aparut in original pe blogul: http://aleksuta-alexa-justme.blogspot.ro/2016/07/natura-iti-multumeste-si-raspunde.html.

Bottega Verde imi aduce in gand parfumul copilariei. Tin minte ca prima oara cand am facut cunostinta cu aceste produse, aveam un raft plin in baie de monstre cu parfumuri si geluri de dus. Nu lipseau si catrva produse in varianta de 200 ml pentru ingrijire corporala. Mi-a placut atat de tare acel gel de dus cu parfum de iris incat mi s-a intiparit in minte si gazduieste si azi printre memoriile mele.

Saptamana trecuta am facut prima mea comanda la Bottega Verde Romania, brandul numarul 1 in Italia, bogat in produse din extracte naturale pentru ingrijire si frumusete. Simteam nevoia sa incerc un primer bun si am ajuns si pe la raftul cu geluri de dus. Am adaugat in cos un gel de dus cu ciocolata si am primit cadou pe langa acestea si un gel de dus cu extract de strugure rosu.

Lasam gelurile de dus pe data viitoare si vreau sa va povestesc in primul rand despre experienta mea cu primerul/baza de machiaj.

IMG_3139

Ce este un primer si la ce foloseste
IMG_3134

Primerul sau baza de machiaj este recomandata a se utiliza inainte de aplicarea oricarui machiaj. Pana in urma cu cateva luni nu foloseam nici eu, nu-i vedeam rostul si nu-i cunosteam beneficiile.

Am ales de la Bottega Verde un primer cu pro retinol si extracte de goji, secretele longevitatii si a unui ten frumos si sanatos. Produsul se prezinta intr-o sticla rezistenta de 30 ml, cu pompita, care ajuta la o dozare corespunzatoare.

Acesta are rol de camuflaj al imperfectiunilor si iluminator. Produsul este in forma unei creme mai lichide ce permite o aplicare usoara, alb la prima vedere si cu pigmenti de culoare adaptabili oricarui tip de ten. Are un parfum extrem de placut care persista o perioada indelungata.

Am observat ca tenul meu este mai hidratat, are un aspect uniform iar machiajul se poate aplica cu o usurinta mai mare. Dupa aplicarea bazei, o las sa patrunda in piele timp de cateva secunde, apoi aplic corector pe imperfectiuni si fond de ten la final.

Am aplicat corector verde pentru estomparea imperfectiunilor si a rosetei.

Ce imi place enorm de mult la acest produs este usurinta cu care pot camufla imperfectiunile. Atat corectoarele cat si fondul de ten, se aplica mult mai usor si utilizez mai putin din ele fata de cum le foloseam anterior, in absenta unei astfel de baze.
Aceasta baza de machiaj imi permite crearea cu usurinta a machiajului, precum si persistenta acestuia pe durata intregii zile. Machiajul se fixeaza atat de bine incat impiedica transferul acestuia pe haine in situatiile neplacute.

Dupa aplicarea fondului de ten.

Este un produs minunat, creat pentru toate tipurile de ten, care te va ajuta sa ai un machiaj simplu, de baza, perfect si de durata in doar cateva minute! Parfumul este fermecator si extractele te vor ajuta la restaurarea problemelor tenului si la camuflarea oricarei imperfectiuni. De asemenea, baza nu contine parabeni, adica agenti chimici care in contact cu pielea pot provoca reactii adverse.
Mie imi place la nebunie, mi se potriveste si cu siguranta il voi reachizitiona.

Produsele folosite zilnic pentru ten

 Bottega Verde va face si voua, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comanda daca folositi codul JUSTME inainte să finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el. De asemenea Bottega Verde va ofera un cadou suplimentar la fiecare comanda.

Rezultat final

1 Comment

Add Yours

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *