Hranitor la superlativ: untul de shea Bottega Verde!

Pielea noastra merita sa fie hranita si rasfatata. Si cum putem face asta cel mai bine? Cu ajutorul untului de shea, desigur!

Cunoscut inca din vechile timpuri pentru beneficiile sale, untul de shea sau untul de karité, extras din fructele arborelului karité originar din Africa, folosit în industria cosmetica intr-o stare cat mai pura, poate duce la adevarate minuni in ceea ce priveste tenul, pielea si parul nostru.

Se stie deja despre acesta ca reduce ridurile fine sau pe cele de expresie și diminueaza iritatiile pielii provocate de psoriazis, eczeme, arsuri solare, intepaturi de insecte sau orice alte afectiuni cutanate. De asemenea, acesta este un bun ameliorator al cicatricilor si al vergeturilor, una dintre vesnicele probleme ale femeilor. Ceea ce nu se stie, insa, este ca untul de shea este considerat de multi dintre oamenii de stiinta ca fiind un antidot natural impotriva imbatranirii pielii. Acesta stimuleaza regenerarea celulara, previne imbatranirea pielii si a parului si are proprietati hidratante si nutritive excelente pentru ten si corp. Ce ziceti, v-am convins? De fapt, nu trebuie sa va convingem noi deloc atata timp cat untul de shea isi spune cuvantul!

Bottega Verde are o intreaga gama bazata pe untul de shea organic, o gama care doreste sa se asigure ca pielea noastra este hidratata, hranita, tonifiata, luminoasa, fina si catifelata… intr-un cuvant: fericita!

Totul incepe cu un dus racoritor, in care pielea ta va cunoaste adevarata senzatie de catifelare si hidratare cu ajutorul gelului de dus bogat in unt de shea. Acesta are o actiune emolienta asupra pielii, iar aroma sa dulce si delicata si textura cremoasa si compacta rasfata pielea facand-o matasoasa si irezistibil de moale. Este un gel de dus lichid, ce face o spuma moale si are o aromă de parfum cu baza dulce florala si fructata, imbogatit cu note de Seringa si accente usoare de nuca de cocos si vanilie. O adevarata placere!

unt-de-shea-gel-de-dus-bogat-cu-unt-de-shea-1207110-120711-20

Dupa dus, o crema de corp sau un balsam cu unt de shea face minuni in ceea ce priveste hranirea pielii. Acesta repara, protejeaza si catifeleaza eficient zonele cele mai uscate ale pielii, cum ar fi mainile, coatele, sau cuticulele, genunchii si calcaiele. Formula sa bogata contine adaos de 30% unt de shea biologic, un adevarat elixir de infrumusetare nutritiv, hidratant si protector, care face pielea foarte moale si matasoasa. Este potrivit pentru a fi folosit atat in anotimpul rece, pentru a proteja pielea de frig, dar chiar si chiar vara, pentru interventii de tip S.O.S. dupa o zi de expunere la soare.

unt-de-shea-balsam-universal-cu-30-extract-din-unt-de-shea-organic-1207890-120789-155

Fata este o zona careia trebuie sa-i acordam atentie in mod special, nu? Caci doar cu ea „iesim in lume” zi de zi. Astfel, o crema de fata cu unt de shea este tot ceea ce ne trebuie atunci cand luam o pauza de la stresul si activitatea zilnica si vrem sa-i oferim tenului nostru o clipa de rasfat. Datorita untului de shea, aceasta este potrivita tuturor tipurilor de piele, chiar si celor uscate si exigente, asigurand hidratarea necesara in timp si o piele mai catifelata si mai elastica. Formula sa bogata, profita de capacitatea emolienta, nutritiva si protectoare a untului de shea si a uleiului de shea pentru a aduce numai beneficii. Crema de fata cu unt de shea actioneaza in mod diferit in functie de momentul zilei in care este folosita. Spre exemplu, daca o folosim ziua, aceasta ofera moliciune si protectie imediata, prevenind formarea micilor riduri si semnelor de stres, dar utilizata seara, ea ofera hidratare deplina.

unt-de-shea-crema-nutritiva-pentru-fata-cu-unt-de-shea-1207950-120795-659

Nu in ultimul rand, buzele, indiferent ca suntem in anotimpul rece de iarna sau in aceasta perioada caniculara, au nevoie de protectie si hidratare pentru a nu se aspri. Nimanui nu-i place o persoana cu buzele aspre si crapate! De aceea, oricand simtim ca buzele noastre necesita hranire este ideal sa aplicam un balsam de buze cu unt de shea. In acest fel ne vom asigura ca ele sunt catifelate si moi, datorita untului de shea cu efect  nutritiv, emolient si protector. Balsamul de buze poate fi utilizat ca atare atunci cand stam prin casa sau poate fi folosit ca baza de machiaj, intrucat este un adevarat aliat in drumul spre frumusete.

unt-de-shea-balsam-de-buze-cu-unt-de-shea-1214940-121494-310

De asemenea, daca vrei ca intreaga ta familie sa se bucure de un aspect catifelat si hidratat al pielii, asigura-te ca pui in baie, pe langa gelul de dus, si un sapun cu unt de shea. Poate ca ei nu vor avea rabdare sa parcurga tot ritualul pentru a avea o piele frumoasa, dar tine de tine sa ii indrumi putin cate putin pe calea cea buna.

unt-de-shea-sapun-demachiant-cu-unt-de-shea-1207130-120713-42

Indiferent care ar fi zona de aplicare, untul de shea pare sa fie un adevarat miracol pentru corpul uman. Important este ca acum ca stim acest aspect sa luam atitudine.

Asa ca, intrebarea zilei este: Tu ce ai face daca ai descoperi un miracol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *