Tinerete fara batranete. Afla secretul natural ascuns in florile albe

 

Numita si „a doua tinerete”, varsta de 40 de ani vine la pachet cu o doza in plus de intelepciune. Se spune ca abia dupa 30 de ani incepe cu adevarat viata unei femei. Urmare unui studiu realizat pe un esantion de femei moderne, jumatate din femeile de peste 40 de ani (55%) au declarat ca au mai multa incredere in aspectul lor fizic decat aveau la 30 de ani, iar 86% sustin ca se simt cu zece ani mai tinere. Pentru a sustine in continuare femeia moderna, Bottega Verde creeaza linia Ialuron Plus, o linie special dedicata ingrijirii tenului matur si prevenirii ridurilor, avand la baza extract de flori albe.

Ca o interpretare a sondajului mai sus amintit, femeia moderna a zilelor noastre are in rutina un stil de viata activ, supus stresului oxidativ, s-a obisnuit sa fie independenta si sa aiba propriul program, insa are nevoie de autorecunoastere prin asocierea unui rol important in societate. Deschisa la minte, nu ia in serios criticile celorlalti, ci isi croieste propriul drum in viata, asemenea unui flori.

Desi corpul este inzestrat cu acid hialuronic, odata cu trecerea timpului si inaintarea in varsta, acesta este absorbit in piele, favorizand aparitia ridurilor si lasarea pielii. Fiind o componenta a tesutului conjuctiv cu rol lubrifiant si amortizant, acidul hialuronic se gaseste inclusiv in articulatii si ochi. Acidul hialuronic injectabil a fost descoperit in 1934, urmare a rezultatului unui studiu ce indica faptul ca acidul hialuronic produs de corp este degradat mai repede de catre organism decat majoritatea compusilor si recent Bottega Verde aduce pe piata o gama completa de ingrijire in baza unui studiu propriu de eficienta demonstrata: reducerea cu 82% a cearcanelor – cu 65 % a ridurilor adanci – cu 94% a deshidratarii pielii * testat de 20 voluntare; actiune antirid, anticearcane si hidratanta testata clinic.

Floarea de lotus si floare de crin alb – puternice instrumente antiageing

Cu un efect rapid de lifting, floarea de lotus se mai numeste in termeni populari si „miracolul naturii”, astfel ca pentru tenul matur este  o adevarata binecuvantare, ce confera pielii o prospetime specifica, atenuand ridurile si semnele de imbatranire; textura sa este una fluida pentru a permite mixului de principii active sa actioneze instantaneu. Extractul de nufar alb confera hidratare si matifiere pielii. Fiind bogat in minerale si vitamine, este accelerata productia de colagen, prin urmare se accelereaza refacerea tenului si fermitatea este redata in mod natural. Poate ca acest aspect ti-a scapat din vedere, insa nufarul este dependent de apa, prin urmare va retine apa de la nivelul pielii tale, fapt de dorit pentru o hidratare optima si un ten lipsit de riduri.

Pe de alta parte, floarea de crin alb era preferata bunicilor in tratarea ridurilor, astfel ca Bottega Verde duce mai departe prin gama Ialuron Plus retete de beauty stravechi si de succes. Gratie mucilagilor, taninurilor si sterolilor, floarea de crin alb este cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidative si regenerante. Poate ca nu degeaba vechii egipteni numeau aceasta floare „planta care vindeca bolile femeilor”.

Gama Ialuron Plus  

Cuprinde patru produse, axate pe preventia aparitiei si tratarea ridurilor din puncte cheie: ochi, pometi, zona T si gat.

Acid Hialuronic – Crema antirid pentru ochi este o crema destinata zonei din jurul ochilor. Destinde trasaturile si diminueaza aspectul ridurilor, protejandu-te de foto-imbatranire datorita factorului de protectie solara 15. Formulata pentru a retine apa in tesuturile cutanate, pentru a conferi volum, atenuarea cearcanelor, semnelor de imbatranire, contine acid hialuronic, si extract de flori albe, lotus si crin alb. Folosita zilnic, privirea devine mai luminoasa, ridurile sunt diminuate si pielea devine mai tanara.

acid-hialuronic-crema-antirid-pentru-ochi-cu-acid-hialuronic-si-extract-de-flori-albe-spf-15-1039640-103964-617

Acid Hialuronic – Ser concentrat cu acid hialuronic este un tratament nutritiv si relaxant potrivit pentru zonele critice: decolteu, gat, pentru coapse si toate zonele in care ai nevoie de hidratare, nutritie si lifting. Formula multifunctionala cu acid hialuronic, hidratanta si flori albe antioxidante  este mai eficienta  in prezenta lichidului Lactobiol, un derivat proteic cu efect puternic tensor. De la prima aplicare simti un puternic efect de confort si hidratare ridurile sunt diminuate pielea este mai plina, mai ferma si tonifiata, isi ecapata frumusetea naturala. Efect de lifiting imediat 80%. Piele mai tanara cu 90%. Testat pe 20 femei timp de 15 zile.

acid-hialuronic-ser-concentrat-cu-acid-hialuronic-si-extract-din-flori-albe-efect-hranitor-si-de-lifting-pentru-piele-normala-si-uscata-1158460-115846-188

Acid Hialuronic – Ser cu acid hialuronic foarte eficient cu efect antirid si refillerUn ser extrem de eficient, cu acid hialuronic concentrat, este special conceput pentru a profita la maxim de pretioasele virtuti ale acestui ingredient functional, prieten al frumusetii. Formula gel, cu acid hialuronic concentrat, ofera pielii hidratare, avand o actiune eficienta anti-imbatranire. Utilizat frecvent, favorizeaza conservarea rezervelor de apa naturala ale tesuturilor pielii si ofera un volum care reduce astfel aspectul ridurilor si imbunatateste starea pielii, aceasta parand mai moale si neteda. Potrivit pentru toate tipurile de piele, este o baza excelenta pentru machiaj sau in combinatie cu alte tratamente faciale. *Formula produsului este special studiata pentru a obtine efecte vizibile ale unui ten mai neted.

acid-hialuronic-ser-cu-acid-hialuronic-foarte-eficient-cu-efect-antirid-si-filler-1078640-107864-620

Acid Hialuronic  – Crema de fata super-nutritiva pentru noapte -Tratamentul cu acid hialuronic confera tonus sanatos pielii, ridurile se diminueaza si se umplu. Este un tratament eficient antiriduri care se utilizeaza pe timpul noptii, conferindu-i pielii prospetime, ajutand-o sa combata ridurile, pierderea tonusului, semnele de imbatranire prematura, oboseala si stresul.

 acid-hialuronic-crema-de-fata-pentru-noapte-super-nutritiva-antirid-cu-microsfere-de-acid-hialuronic-lipex-reg-l-039-sens-si-flori-albe-1311820-131182-619

Pentru ca eroina zilelor noastre sa fie in forma toata saptamana, are nevoie de super puteri, iar Bottega Verde este principalul furnizor de superputeri naturale, aceasta fiind misiune brandului: oferirea de cosmetice naturale pentru conservarea frumusetii femeii timp indelungat. Restul, sunt detaliile vietii de zi cu zi, cu bune, cu rele, insa in final, zambetul femeii le pune pe toate in ordine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *