Cum mascam noptile nedormite?

Iesiri cu prietenii, nopti nedormite si semne din ce in ce mai adanci de oboseala? Stim: cauza este vara, solutia este somnul, dar ce ne facem intre timp? Desigur, ne folosim de ingrijirea corecta a tenului si de make-up.

Intr-adevar, vara este anotimpul cand petrecem cel mai putin timp dormind si putem gasi cel putin doua motive: ziua este mai lunga si noaptea mai scurta si, desigur, nu vrem sa pierdem timpul dormind in timp ce lucrurile trec pe langa noi fara sa profitam din plin de ele. Unii ar putea considera situatia diametral opus:  „pierdem noptile”, chiar daca o seara petrecuta cu prietenii pentru noi este un real castig. Cu toate acestea, trebuie sa existe un echilibru intre somn si distractie.

Atunci cand apare acest dezechilibru, isi fac simtita prezenta „prietenele” noastre – cearcanele. Acele zone de sub ochi  se coloreaza in verde-albastrui, gri sau negru, in functie de oboseala acumulata si de capacitatea tenului de rezistenta la aceasta. Asa ne putem da seama ce nuanta de anticearcan sa folosim, intrucat nuantele de galben, roz si verde se folosesc in functie de ceea ce dorim sa corectam. Spre exemplu, corectorul verde neutralizeaza petele rosii, cel roz neutralizeaza zonele albastre-negre sau violete, iar corectorul galben ajuta la uniformizarea culorii tenului.

Anticearcanele sunt cunoscute pentru proprietatile lor de a retusa tenul intrucat un corector bun acopera cearcanele, petele, acneea sau roseata instant, lasand tenul uniform si cu un aspect natural.

Atunci cand ne alegem un produs corector trebuie sa ne asiguram ca ingredientele folosite in realizarea acestuia sunt cat mai naturale si contin vitamine, in special vitamina E, binecunoscuta pentru efectul antioxidant.

Exista mai multe tipuri de anticearcan, astfel ca trebuie sa observam care este cel mai bun pentru tenul nostru, care ne acopera cel mai bine zonele problematice si care ne pastreaza aspectul natural al pielii. Bottega Verde va recomanda trei formate de anticearcan pe care le puteti experimenta in diferitele nuante existente:

  1. Corectorul lichid cu extract de rodie si vitamina E – un corector de forma BB concealer, in stare lichida, ce ofera o atingere matasoasa si placuta, fiind usor si rapid de utilizat. Textura sa usoara, il face usor de adaptat, amestecandu-se perfect cu tenul din doar cateva aplicari. Acesta anticearcan ofera un efect de minimalizare a cearcanelelor, a petelor, a imperfectiunilor si a liniillor fine, avand un rezultat foarte natural.bb-concealer-corector-lichid-cu-extract-de-rodie-si-vitamina-e-1311710-131171-224
  2. Corectorul stick cu ulei de migdale dulci si vitamina E – un stick corector practic care acopera cearcanele, liniile fine si imperfectiunile cu o singura aplicare. Formula sa inovatoare, bogata in pigmenti puri, ofera acoperire perfecta, fara a bloca transpiratia nosmala a pielii, in timp ce vitamina E aflata in compozitie ofera un efect anti-imbatranire, iar uleiul de migdale dulci este nutritiv pentru ten. Acest anticearcan este ideal pentru a-l avea in permanenta la tine, fiind un produs mic si usor de transportat, ce permite retusuri rapide pe tot parcursul zile, oferindu-ti un make-up mereu impecabil.corector-stick-cu-ulei-de-migdale-dulci-si-vitamina-e-1150370-115038-242
  3. Corectorul stick iluminator anti-cearcan cu vitamina E si extract de vanilie – un corector lichid cu o functie dubla: acopera si ilumineaza. Este un produs usor de folosit datorita aplicatorului cu periuta, in forma de stick, ce acopera cu o simplitate absoluta orice imperfectiuni, semne de oboseala sau cearcane. Are o textura subtire si confortabila, cu pigmenti reflectorizanti, ce creeaza puncte de lumina care modeleaza frumos tenul. Vitamina E din compozitia lichidului are efect antioxidant, protejand epiderma si mentinand nivelul corect de umiditate al acesteia.corector-stick-iluminator-anti-cearcan-cu-vitamina-e-si-extract-de-vanilie-1150400-131175-246

Este de retinut ca, in principiu, este recomandata folosirea anticearcanului inaintea fondului de ten intrucat ofera un rezultat mult mai uniform. De asemenea, trebuie sa avem grija la distribuirea in mod egal a produsului pentru a nu incarca zonele in mod inegal.

Pentru a sigila machiajul, este recomandata o pudra pentru ten care sa actioneze in acelasi sens, precum pudra corectoare cu ulei de afine si extract de aloe. In acest fel, ne putem asigura ca machiajul nostru va rezista intreaga zi si ne va da incredere in noi la fiecare miscare.

Indiferent daca alegem sa dormiti noptile sau sa le „castigam” alaturi de prieteni, Bottega Verde va este alaturi pentru a iesi cu brio din orice situatie neplacuta care s-ar putea ivi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *