Fara celulita in doi pasi!

Daca in timpul verii avem tendinta sa slabim datorita aportului ridicat de fructe si legume pe care il consumam si a ritmului de viata foarte alert, toamna, kilogramele obisnuite incep sa revina si se depuna usor-usor pe coapsele noastre. Si daca vara am avut noroc cu bronzul, care ne-a mai mascat unele probleme, pe masura ce acesta incepe sa se stearga, ies la iveala si urmele de celulita, astfel ca in noiembrie nu stim cum sa ne mai ascundem corpul sub hainele groase si largi pentru a nu face cunostinta cuiva cu „coaja de portocala” de pe picioarele noastre.

Speranta nu este pierduta! Bottega Verde iti recomanda doua metode simple si sigure prin care poti scapa de celulita inestetica. Trebuie doar sa ai ambitie si perseverenta.

Stim cu toate ca celulita nu este decat o modificare a structurii pielii, facand-o sa arate ca o „coaja de portocala” ce se depune pe coapse, fese si abdomen si afectează elasticitatea pielii, producerea de colagen, elastina si acid hialuronic. Din punct de vedere medical, celulita este un proces de distrugere lenta a celulelor subcutanate, provocat de retentia apei si a toxinelor, fapt ce conduce la o circulatie si o oxigenare locala slaba. Este dovedit stiintific ca odata ce ii oferim organismului ingrijirea de care are nevoie, acesta incepe sa functioneze in parametri normali si putem spune adio celulitei!

Ceea ce Bottega Verde doreste sa ne spuna (sau, mai bine spus, sa ne reaminteasca) este ca putem sa avem corpul asa cum ne-am dorit intotdeauna daca depunem minimul de efort posibil.

Cei doi pasi pe care este obligatoriu sa ii adoptam in lupta noastra cu celulita sunt: SPORTUL si MASAJUL.

Sportul este deja un subiect depasit, stim, dar daca nu ati inchis articolul cand ati citit cuvantul mai sus, merita sa il cititi in continuare. Sunt nenumarate feluri prin care activitatea fizica ajuta organismul, nu numai in cazul celulitei, dar si in general, mentinand diverse probleme de sanatate la distanta.

In ceea ce priveste celulita este recomandat sa facem o plimbare de cel putin 30 de minute, cu pasi alerti, in fiecare zi, iar pielea noastra se va simti curand mai ferma si muschii mai puternici. In cazul in care nu suntem adeptele plimbarilor, exista oricand variante alternative precum apelarea la exercitii speciale pentru zona inferioara a corpului, iar pentru asta putem gasi o multitudine de tutoriale care ne invata ceea ce sa facem. Exista exercitii pentru picioare, fese sau abdomen in care este necesar doar sa stam intinse pe podea si sa exersam. Din partea noastra trebuie sa vina doar ambitia si dorinta de a scapa de problemele care ne incomodeaza.

In privinta masajului, este nevoie de perseverenta, de asemenea. Acesta trebuie realizat de cel putin doua ori pe zi, intr-un interval de 5-10 minute, utilizand creme cu actiune speciala impotriva celulitei. Gama Cancellulite este o gama dedicata indepartarii celulitei, ce se bazeaza pe ingrediente precum soia, cofeina sau ginko biloba, cunoscute pentru efectul lor de reabilitare a elasticitatii si a frumusetii pielii.

Dimineata, inainte sa pleci la munca, rezerva-ti 5 minute pentru a aplica pe zonele problematice gelul anti-celulita cu absorbtie rapida si extract de ginko biloba si cofeina. Pune gelul in palme si maseaza-ti usor pielea pana ce aceasta l-a absorbit complet. Vei observa imediat o mica imbunatatire a pielii prin efectul catifelat pe care gelul i-l ofera. Gelul anti-celulita ajuta la combaterea aspectului de coaja de portocala in mod eficient si rapid datorita combinatiei de cafeina si ginko biloba.

cancellulite-gel-anti-celulita-cu-absorbtie-rapida-si-extract-de-ginkgo-biloba-si-cofeina-1183260-118326-122

Urmatoarea sarcina o vei avea seara, cand este necesar sa iti rezervi 10 minute pentru a aplica concentratul anticelulitic cu soia si cafeina pe picioare si pe fese, masandu-l puternic pana la imbibare Este un ser cu absorbtie rapida, adecvat pentru toate tipurile de piele care doreste sa combata celulita in timpul noptii, cand pielea devine mai receptiva si reactioneaza mai bine la activitatile cosmetice. Formula de cafeina si  isoflavoni (extractul activ din soia) s-a dovedit a fi foarte eficiente in combaterea celulitei. In plus, hidrateaza si tonifica pielea si ajuta la imbunatatirea aspectului acesteia. Acest concentrat se gaseste sub forma de picaturi si tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati usor si repede, cu miscari directe pe zonele in care aveti urme de instetice ale celulitei, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

cancellulite-concentrat-anticelulitic-cu-soia-si-cafeina-de-noapte-1340010-134001-117

Poate ca celulita este intr-adevar dusmanul femeilor si oricine vrea sa scape de dusmanii lor. Acum ca stim ce avem de facut, oare vom asculta sfaturile Bottega Verde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *