Make-up la orice varsta!

Fiecare varsta are trairile, aventurile, prieteniile si povestile ei. Asa cum fiecare adolescenta acorda o atentie sporita felului in care arata, si o doamna de 50 de ani doreste sa arate fabulos, adoptand un stil de imbracaminte mai serios, adecvat varstei.

Astazi, specialistii de la Bottega Verde ne vor vorbi despre tipurile de machiaj potrivite fiecarei varste.

„Ca la 20 de ani”

Domnisoarele care au frumoasa varsta de 20 de ani, doresc sa para mai mature, sa fie excentrice, si pentru ca varsta le permite sa adopte un machiaj iesit din comun, speclialistii Bottega Verde propun sa foloseasca un fond de ten iluminator cu extract de grapefruit si extract de afine. Este potrivit pentru toate tipurile de ten si ofera fetei o frumusete radianta, un aspect natural si luminos. Formula cu extract de grapefruit si afine pastreaza tenul tanar si ofera confort pielii pe intreg parcursul zilei.

fond-de-ten-iluminator-cu-extract-de-grapefruit-si-extract-de-afine-1119770-118795-256

Atunci cand iesim cu prietenele in oras, sau la un eveniment monden, sfatul specialistilor este de a aplica un rimel cu efect de gene false, cu extract de alge marine si apa termala. Cu ajutorul acestui rimel vom obtine un efect de gene false cat am clipi!

 rimel-volum-si-efect-de-gene-false-cu-extract-de-alge-marine-si-apa-termala-1258360-125836-477

Buzele merita, de asemenea, sa fie rasfatate. Asa ca rujul lichid cu rezistenta indelungata, cu ulei de trandafir alb si vitamina E, de culoare roz este exact ceea ce ne trebuie pentru a completa machiajul.  ruj-lichid-rezistenta-indelungata-cu-ulei-de-trandafir-alb-si-vitamina-e-1347930-134793-323

La 30 de ani – in floarea varstei

La 30 de ani, femeile sunt inca tinere, tonice si pot experimenta orice in materie de make-up, insa spre deosebire de vremurile cand aveau 20 de ani, acum nu mai pot adopta un look excentric la serviciu, sau in cadrul intalnirilor cu diferite persoane importante. Daca ai frumoasa varsta de 30 de ani, te sfatuim sa folosesti un fond de ten compact, cu vitamina E si ulei de tarate de orez. Acest fond de ten este rezistent la apa si este usor de folosit datorita aplicarii cu un burete. Oglinda te ajuta sa verifici in orice moment daca look-ul tau este impecabil, chiar si inaintea unei intalniri de afaceri.

fond-de-ten-compact-cu-vitamina-e-si-ulei-de-tarate-de-orez-spf-15-rezistent-la-apa-133976-133976-946

Pentru a-ti fixa machiajul si pentru a avea in continuare un ten bronzat, te sfatuim sa alegi pudra bronzanta compacta, cu extract de hibiscus si migdale dulcisarutul-soarelui-pudra-bronzanta-compacta-cu-extract-de-hibiscus-si-ulei-de-migdale-dulci-1401070-140107-889Intregeste-ti look-ul cu rujul de diva si alege sa iti rasfeti buzele aplicand rujul cu ulei de avocado si extract de aloe, in nuanta corai. Acest ruj ofera buzelor tale senzatia de maxim confort datorita uleiului de avocado si a extractului de aloe.

ruj-cu-ulei-de-avocado-si-extract-de-aloe-1141110-117684-337Pentru un look discret alege fardurile de ploape in culori calde. My color – fard de pleoape cu vitamina E si coenzima Q10 de culoarea nisipiu se regaseste in tendintele de toamna ale anului 2016.

my-color-fard-de-pleoape-cu-vitaminele-a-si-e-si-coenzima-q10-1278890-127902-514

40 de ani? Nici urma de batranete!

La 40 de ani, unele femei sunt mai increzatoare ca niciodata si radiaza de frumusete. Atunci cand ai 40 de ani si acorzi o foarte mare atentie aspectului fizic, make-up-ul tau poate fi unul discret, care sa iti reflecte personalitatea si sa iti ascunda micile riduri. Iata care sunt produsele pe care trebuie sa le ai in geanta mereu si pe care te sfatuim sa le folosesti in ritualul tau de infrumusetare.

Incepe cu un fond de ten umed si uscat si cu extract de ceai alb si vitamina E.  Produsul are o formula 2 in 1, o pulbere fina cu aceleasi calitati ca ale unui fond de ten si poate fi aplicat cu un burete uscat, sau cu un burete umed, care ofera tenului un aspect opac si dureaza mai mult, avand ca rezultat final un ten perfect.

fond-de-ten-umed-si-uscat-cu-extract-de-ceai-alb-si-vitamina-e-1164040-118790-276

Pentru a-ti fixa machiajul, alege pudra denumita de noi „Sarutul soarelui”. Este vorba de o pudra bronzanta compacta, cu extract de hibiscus si ulei de migdale dulci, care iti va revitaliza tenul, oferindu-i o stralucire aparte. sarutul-soarelui-pudra-bronzanta-compacta-cu-extract-de-hibiscus-si-ulei-de-migdale-dulci-1401070-140107-889Pentru un look perfect, ca la carte, te sfatuim sa ai mereu in geanta un ruj stick lucios, cu unt de shea, de culoare rosu-zmeura, perfect pentru momentele in care vrei sa dai fetei tale un aspect natural si elegant. Rujul performant extraordinar este foarte cremos la aplicare si ofera confort buzelor tale datorita formulei emoliente. Are corectitudinea cromatica a unui ruj si luminozitatea exceptionala a unui luciu. Luciu maxim!

ruj-stick-foarte-lucios-cu-unt-de-shea-1320240-132030-361

50 de ani sau o jumatate de secol?

O varsta frumoasa de care femeile se pot bucura cu o gratie aparte! La 50 de ani femeile folosesc foarte multe creme anti-imbatranire, rujuri in culori pale, farduri in culori calde, sau aproape deloc. Iata care sunt produsele pe care ar trebui sa le folosesti atunci cand ai 50 de ani si iti doresti sa te simti hidratata, tanara si frumoasa!

Te sfatuim sa folosesti un fond de ten anti-imbatranire cu efect de lifting cu vitaminele A si E, acid hialuronic si proteine din germeni de grau. Acest fond de ten ofera frumusete tenului si il destinde si il revigoreaza, reduce ridurile si semnele de oboseala. Ofera-i tenului tau o culoare naturala, uniforma si radianta.

fond-de-ten-anti-imbatranire-efect-de-lifting-cu-vitaminele-a-si-e-acid-hialuronic-si-proteine-din-germeni-de-grau-1132010-113202-249

Pentru un aspect discret, te sfatuim sa folosesti un ruj cu ulei de argan din Maroc, un ruj cu rol protector, ce confera catifelare si frumusete buzelor tale.

argan-de-maroc-ruj-cu-ulei-de-argan-rol-protector-1205710-120572-340

 Acum ca ai aflat care sunt produsele potrivire varstei tale, nu-ti ramane decat sa iti rasfeti tenul si si sa radiezi de frumusete!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *